7 trucs de decoració per a llogar un pis ràpid

Avui volem donar-vos els consells dels nostres assessors i experts en el mercat del lloguer per aconseguir llogar el pis ràpid amb consells de decoració molt senzills i abast de tots els propietaris.

1. Pis acabat de pintar

És important que abans de posar un pis en lloguer, i si vols llogar ràpid, aquest estigui completament sanejat. Per a això, un dels processos principals és donar una nova capa de pintura.

El nostre consell: Utilitza colors neutres, d’aquesta manera evitaràs xocar amb els gustos del llogater.

2. Revisió i arranjaments

Quan un llogater visita un immoble, dóna mala impressió trobar-se amb desperfectes que són fàcilment esmenables. Revisa bé les aixetes, que no degoti, el mateix amb els llums, endolls … No et portarà a penes temps i agilitzaràs el procés per arrendar.

El nostre consell: Modificar les cortines del bany, posar una carxofa nova a la dutxa, una catifa … donarà una cara nova al teu pis de lloguer.

3. Neteja abans de res

Objectiu, pis impecable! Un habitatge tancada sempre genera brutícia. Passa la pols, neteja la cuina, banys i molt important, que els vidres i mobles estiguin nets. La neteja és un factor molt important i que crida molt l’atenció als inquilins.

4. Adéu als mobles vells o inútils

Si vols llogar el teu pis ràpid tens dues opcions, llogar amb o sense mobles.Si decideixes llogar el teu pis moblat, retira tots aquells trastos que no tenen ús o estan vells. El que no vols tu, no ho vol el teu inquilí!

5. Menys és més

A l’hora de decorar un pis de lloguer hi ha una màxima que sempre cal tenir en compte: “Menys és més” No recarreguis els espais amb quadres, mobles, flors … és millor ser minimalista, però detallista, així aconseguiràs que es vegi tot el potencial del teu pis.

6. Despersonalitza

Si el que busques és llogar el teu pis ràpid no oblidis despersonalizar-lo. Res de velles fotos ni de records de les vacances. Recorda que has de fer sentir al teu inquilí que aquest serà el seu proper llar.

7. Fixa un preu tècnic

Deixa’t aconsellar per professionals del lloguer. Els nostres assessors t’ajudaran a fixar el preu tècnic que maximitzarà la rendibilitat i seguretat del teu lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.