A la tardor, posada a punt de la calefacció!

Tot i que encara estem gaudint de l’estiuet i l’entrada de la tardor està sent tranquil·la, tots sabem que ens trobem a l’avantsala de l’hivern. Abans que el fred t’enxampi, posa’t en marxa i revisa tot el sistema de calefacció del teu pis de lloguer.

lloguer

Comprovació

Encara que no faci fred suficient per posar la calefacció encara, és el moment perfecte per fer una prova de que tot funciona bé. Comprova la caldera, els radiadors, les pressions i temperatures. Així quan arribi el fred, podràs escalfar-te sense problemes.

Purga

Si el teu sistema de calefacció és de gas, la tardor és el moment ideal per purgar el sistema. Treu l’aire acumulat en els radiadors durant la primavera i la tardor perquè puguin escalfar al 100% quan connectis la calefacció.

Neta

Sembla una tonteria, però és molt important que els radiadors estiguin molt ben nets. La pols acumulada pot entorpir el seu treball, i evitar que emetin la calor que haurien d’emetre. Vigila també en col·locar teles, roba o mobles davant.

Manteniment oficial

Si tens contractat el manteniment oficial de tot el sistema de calefacció, la tardor és el moment ideal per fer la revisió anual. Comprovaran que la caldera funcioni correctament, que la pressió és l’adequada i que no hi ha cap fuga o escapament ni en canonades ni en radiadors.

Recorda, val més prevenir que curar, abans que el teu pis de lloguer no serveixi per protegir-se del fred, perquè el sistema de calefacció està espatllat, comprova’l i posa-ho tot a punt.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.