Abans d’anar-te’n de vacances, revisa el teu pis de lloguer

Maleta llista, hotel reservat, cotxe en perfecte estat … Queden només uns dies per començar les vacances, però siguis propietari o llogater, abans de marxar, hauries de donar-li un bon repàs al teu pis de lloguer. Si no vols endur-te ensurts quan tornis de vacances… atent al post d’avui!

lloguer i vacances

Electrodomèstics

Abans de res procura revisar que res es quedi encès sense necessitat. Per exemple, si la nevera està buida, desconnecta-la. Si només deixaràs coses al congelador, baixa la potència de la part refrigerada. Estalviaràs!

Si el quadre de llums del teu pis de lloguer està ben compartimentat, baixa els ploms de les zones on no necessitis electricitat en la teva absència: habitacions, aire condicionat, vitroceràmica … Si tot queda ben apagat, evitaràs ensurts segur.

Aïllament

Si no vols que el teu pis de lloguer sigui un veritable forn a la tornada, deixa ben baixadetes les persianes. A més pots aprofitar el repàs general per comprovar que no hi ha esquerdes, trencaments als vidres o qualsevol desperfecte que pugui afectar l’aïllament. Si detectes alguna anomalia a la tornada de vacances hauràs de posar-hi solució.

Fontaneria

L’aigua pot esdevenir un gran problema mentre estàs fora. Per prevenir qualsevol incident la nostra recomanació és que tanquis la clau de pas. A més, evita deixar els desguassos tapats per prevenir males olors, si una aixeta goteja, en el temps en què estiguis fora pot desbordar. Ni una gota fora de lloc!

Lladres allunyats

Compte! Abans de tancar les maletes, comprova que no hi ha lladres esperant que et vagis. Tanca la casa amb clau sempre, deixa a algun veí o amic encarregat de fer una ullada de tant en tant, recollir les cartes i pujar i baixar les persianes. A més, revisa que no hi hagi marques sospitoses a la porta, la bústia o el porter automàtic. Si pel que sigui al teu voltant notes alguna cosa estranya, no dubtis en trucar a la policia.

Què més coses creus que cal revisar abans de marxar de vacances? Volem que tots els vostres pisos de lloguer estiguin sans i estalvis a la vostra tornada!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 14 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.