Acomiada’t dels mosquits al teu pis de lloguer

Segur que algú de vosaltres ja heu patit els molestos picors dels mosquits i que ja no sabeu què fer per combatre’ls i gaudir de les migdiades estiuenques al vostre pis de lloguer.

evita mosquits

Volem que gaudiu de la frescor de les finestres obertes, dels aperitius a la terrassa, de nit màgiques sense molests brunzits a les orelles … En definitiva, que el vostre pis de lloguer sigui un oasi lliure de picades. Atent als nostres mètodes casolans per evitar ronxes innecessàries 😉

Visita exprés a herbolari

Si no ets amic dels insecticides, tenim una solució ecològica per a tu. L’oli d’eucaliptus, a més de donar frescor i aroma al teu pis de lloguer, et permetrà repel·lir malvats bestioles que ataquen amb nocturnitat i traïdoria. Un difusor i quinze gotes, ben aplicades, obraran miracles.

Relax i zen

Les veles i els encens són un sistema de relaxació en moltes cases. Segur que no sabies que hi ha determinats aromes com la almarosa, citronella, o llimona, que actuen com a inhibidors dels mosquits. Ull! Usar amb precaució i no oblideu apagar abans d’anar al llit o sortir de casa.

DIY

Us presentem el mètode casolà per excel·lència. Atents a aquest sistema, que segur que teniu al vostre pis de lloguer tots els elements necessari. Una ampolla, sucre i llevat. Bulls aigua i sucre, introdueixes la barreja en una ampolla en forma d’embut, uneixes llevat i tapes amb un drap … I ja està, amb tres senzills passos, com dirien a Bricomanía, tens la teva mosquitera personalitzada.

Consellets

Procura tenir les habitacions ben ventilades, no deixar gots amb aigua, ampolles obertes o perfumar en excessos les habitacions del teu pis de lloguer, els hi apassiona les bones olors! A la nit, com menys llum, millor i si tot això no et serveix i tot i així et mengen els mosquits … sempre et quedaran les mosquiteres

I tu tens algun remei perquè els mosquits no entrin en el teu pis de lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 17 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.