Aconsegueix que el teu pis de lloguer faci bona olor sempre

Si hi ha alguna cosa que pot marcar la diferència en una llar és l’aroma que percebem en entrar-hi. És una aroma personal que en molts casos els nostres convidats acaben relacionant amb nosaltres. Avui et donem els millors consells per aconseguir que el vostre  pis de lloguer sempre faci bona olor  i de forma única Anota!

L’arribada de la calor fa que apareguin olors desagradables en un habitatge, també passa quan, per una distracció, deixem uns dies les escombraries, o si hi ha un embús a les canonades. Combatre les males olors en un habitatge  de lloguer és fàcil seguint aquests senzills consells:

Ventila diàriament

No cal que sigui durant molt de temps, encara menys si entra fresc, però sí que s’ha de convertir en una  rutina diària  i almenys tenir obertes les finestres 10 minuts al dia. La ventilació serà més eficient si obris finestres enfrontades. D´aquesta manera, l´aire circula i es manté en moviment.

Vigila els desguassos

Retira qualsevol resta o residu que pugui quedar a l’aigüera, lavabo i desguàs de la dutxa. Evitaràs  atrancs innecessaris, males olors i aigües estancades . Evita llançar res que no sigui d’un sol ús igual que olis, pintures o restes de menjar.

Fes els teus propis ambientadors

Posa’t mans a l’obra i crea els teus propis  ambientadors . Agafa un tros de tela gruixuda de cotó i emplenar-lo del material aromàtic que més t’agradi. Com a idea, pots introduir clau, canyella, closques seques de cítrics i unes branquetes de romaní Al·lucinaràs amb el resultat!

Trucs que us deixaran sorprès

L’aspirador es pot convertir en el teu millor aliat i sense esperar-ho com? Doncs de forma molt senzilla, fes unes gotes de perfum i quan l’utilitzis quedarà escampada l’  aroma per totes les zones de la casa .

El verd ajuda

Les  plantes són purificadores  i ens ajuden a renovar l´aire del nostre pis de lloguer.

Essències naturals al filtre de l’aire condicionat

Una idea molt bona i fàcil d’executar és polvoritzar els olis d’essències naturals al filtre de l’aire condicionat. Així, quan l’encenguis l’aire sortirà amb l’aroma que vas escollir.

Si tens algun dubte més en aquest respecte o sobre qualsevol altre tema, no dubtis en contactar amb nosaltres a info@alquilerseguro.es

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + nine =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.