Aconsegueix una casa més ecològica amb la regla de les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar

Fer de la nostra llar una casa ecològica no implica grans canvis, simplement suposa reajustar una mica els nostres hàbits i el funcionament de la casa perquè aquesta sigui amable amb el medi ambient i per descomptat, alhora aconseguir un estalvi.

La regla de les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar

-Reduir

Si vols una casa ecològica el primer pas és reduir el mal que causem al medi ambient, però com? Doncs fàcil, amb simples estratègies d’estalvi de consum. Utilitzar electrodomèstics eficients, no per sota de l’etiqueta A, desendollar els aparells elèctrics quan no s’estan utilitzant, tancar les aixetes o posar dosificadors de potència, són petits trucs que t’ajudaran a reduir en emissions nocives i en les teves factures.

-Reutilitzar

Allarga la vida dels productes des del moment que es compren, fins abans de llençar-lo és el secret per a la regla nº 2 de casa teva ecològica.

Podeu allargar la vida de centenars de coses donant-los un ús diferent a l’original. Ampolles que es converteixen en portaespelmes, reutilitzar les caixes d’embalatge per emmagatzemar, fruiters que passen a ser llums … Hi ha centenars de coses que pots tornar a fer servir milers de vegades, només necessites una mica d’imaginació.

-Reciclar

Tot i que cada vegada estem més conscienciats amb el reciclatge, encara hi ha passos que descuidem. Intenta ser sostenible amb el medi, instal·la una galleda de reciclatge a la teva cuina, separa les escombraries i diposita-al contenidor corresponent.

Les cartes que t’arriben No les llencis! El paper i el cartró també es reciclen, ajudaràs al medi ambient i tindràs una casa ecològica.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.