Aïllar el teu pis de lloguer del soroll és important

Avui volem parlar de la contaminació més oblidada: el soroll. Però atenció, aquest tipus de contaminació pot influir, i molt, en el dia a dia en el teu pis de lloguer.

soroll pis de lloguer

Què és la contaminació acústica?

La contaminació acústica és l’excés de soroll que altera les condicions normals de l’ambient en una determinada zona, en aquest cas en el teu pis de lloguer. Obres al carrer, un bar amb terrassa just a sota, les sirenes de la policia … Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) Espanya és el segon país més sorollós del món, de manera que la contaminació sonora és un problema, també de portes cap a dins.

Solucions contra el soroll en el teu pis de lloguer

La immensa majoria d’habitatges construïts a casa nostra no tenen un bon aïllament acústic, però amb una petita reforma o amb la rehabilitació de l’immoble es soluciona. Finestres de doble vidre, falsos sostres o un bon aïllament a terra ajudarà a reduir la contaminació sonora.

Problemes per a la salut

Resulta que la contaminació acústica pot ocasionar problemes per a la salut com l’estrès o les alteracions del son. Un pis de lloguer ha de ser un lloc de pau en el qual descansar i recuperar forces, així que és important que pensis en invertir en mesures contra el soroll.

I recorda, moderar el volum del teu televisor, no pasar l’aspirador a hores intempestives, ni posar la rentadora de matinada, entre altres coses, per no pertorbar el descans dels veïns.

Què opines? Hi ha molt soroll al teu pis de lloguer? Com creus que es pot reduir la contaminació acústica?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.