Això és el que has de fer per atreure un bon inquilí

Tens un habitatge de lloguer i necessites amb urgència trobar un bon inquilí. La teva situació és més comú del que penses, i encara que creguis que és fàcil llogar segur, no és així, necessites conèixer el sector per llogar amb tranquil·litat i garanties. Aquí et portem els millors consells per trobar a l’inquilí perfecte per al teu habitatge de lloguer .

QUÈ FER PER ATRAURE INQUILINS AL MEU HABITATGE DE LLOGUER?

Les visites són fonamentals per llogar un habitatge, però, aquestes a més de realitzar-se cal programar i organitzar-les, preparar l’habitatge per a visites i que sigui el més atractiu possible. A més hem de tenir en compte altres aspectes fonamentals per a qualsevol llogater:

PROMOCIÓ DE L’IMMOBLE

El primer pas per llogar un habitatge és publicitar-ho. Per això, no cal l’antic cartell penjat a la finestra, ara les recerques ja no es fan així, sinó a través de professionals i mitjançant la publicitat en portals immobiliaris. Per redactar de manera correcta el anunci del teu pis de lloguer has de ser concís, clar i fent especial èmfasi a les característiques de l’habitatge, zones comuns i preu del lloguer. A més, a la descripció del pis de lloguer hauràs d’adjuntar imatges de la casa. En aquest punt, cuida molt les fotografies, una imatge val més que mil paraules, i ens ajudaran a rebre més o menys visites.

ESTAT DE L’HABITATGE

El correcte estat i funcionament de tot és bàsic a l’hora de llogar un habitatge. Però a més, ho és la presentació de l’immoble, és a dir, la seva neteja, ordre, detalls…. Quan realitzem una visita a un habitatge de lloguer, a més de les condicions d’arrendament, el llogater presta molta atenció a l’estat de l’habitatge i a les possibilitats que té per complir les seves necessitats, en només 30 segons un llogater sent la necessitat de voler llogar l’habitatge o no, de manera que cuidar l’aspecte de l’habitatge que volem llogar, ens ajudarà a llogar més ràpid.

RENDA

Fixa de manera correcta el preu de lloguer de l’habitatge . Per a això, has de tenir en compte la situació de mercat, l’estat i característiques de l’immoble i sobretot no et deixis guiar per aspectes erronis a l’hora de fixar el preu del lloguer, com  per exemple el sentiment que tens cap a l’immoble, la hipoteca o el que et digui un veí. Si tens dubtes sobre com realitzar aquest pas, sempre consulta amb professionals immobiliaris, t’ajudarem a realitzar-lo de manera correcta gràcies als estudis de mercat que realitzem.

CONTRACTE LEGAL DE LLOGUER

Aquest punt és fonamental per tenir un lloguer segur. El contracte de lloguer sempre ha de ser legal d’acord amb allò estipulat per la Llei d’Arrendaments Urbans i ha de quedar per escrit els drets i obligacions de les parts, és a dir, propietari i inquilí. A més, ha d’estar signat per totes les parts i deixar de manera clara les condicions del lloguer.

Si vols llogar ràpid i segur , amb totes les garanties: consulta’ns! Els nostres assessors immobiliaris t’ajudaran i atendran tots els teus dubtes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 9 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.