Ajuda per fer una assegurança de la llar al teu pis de lloguer

Un dels bàsics a tenir en compte a casa és l’assegurança de la llar, tant si ets propietari com si ets inquilí avui et donem uns consells que t’ajudaran a tenir una bona assegurança de llar. Molt atents!

assegurança de la llar

Tipus

Aquest és el primer pas i el més fonamental. Continent, contingut, responsabilitat civil a tercers o una mica de tot. Analitza el que tu necessites. La nostra recomanació? Si ets propietari continent i contingut, d’aquesta manera tindràs assegurat el pis en si i les pertinences amb el què el lloguis. Si ets llogater fonamental que cobreixi la responsabilitat civil a tercers i les teves coses.

Compara

No et quedis amb la primera opció. Pregunta a diferents companyies i compara preus i cobertures. D’aquesta manera aconseguiràs fer l’assegurança de llar més completa per al teu pis de lloguer. Existeixen infinitat d’opcions, així que busca la que millor s’adapti a les teves necessitats.

Cobertures

No et deixis portar pel preu, llegeix la lletra petita de les condicions i analitza les cobertures que t’ofereixen i les que no. Totes aquestes especificacions se’t lliuraran, un cop contractat l’assegurança, en un petit llibre. No el perdis! Et servirà de consulta en moltes ocasions, hi ha coses que mai havies imaginat que et cobriria l’assegurança de llar com: robatori al carrer amb violència, accident amb la bicicleta o desperfectes que puguin causar a tercers els teus fills o mascotes.

Tens algun dubte sobre com fer una assegurança de llar al teu pis de lloguer? Consulta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.