Alguns riscos de llogar un pis i com evitar-los

Quan un propietari decideix tenir un habitatge de lloguer sap que està assumint certs riscos. No obstant això, tots, o pràcticament tots, són evitables si segueixes els consells que et donem a continuació. Vols llogar un pis sense riscos? Segueix llegint!

riscos pis de lloguer

Malentesos

Un dels riscos més perillosos de llogar un pis són els malentesos. Com podem evitar-ho? Molt senzill, amb un contracte redactat de forma clara, senzilla i concisa i d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans no hi haurà cap dubte.

Desperfectes

Un altre gran problema a què pot enfrontar un propietari després de llogar un pis, és trobar-desperfectes en l’habitatge ocasionats per l’inquilí. Si vols assumir el mínim risc demana-li al teu inquilí que contracti una assegurança de llar amb responsabilitat civil a tercers. Aquest tipus de pòlissa cobrirà els possibles desperfectes que ocasioni al teu habitatge. A més, recorda que la fiança legal té l’objectiu de cobrir aquests arranjaments que hagis de fer en acabar el contracte d’arrendament.

Retards en el cobrament de les rendes o impagaments

Llogar un pis pot convertir-se en un calvari. Retards mes rere mes, distraccions que acaben en impagament … Assegura’t que en el teu contracte d’arrendament s’estableixen uns terminis inamovibles per efectuar el pagament de les rendes. Al teu llogater pot sorgir-un inconvenient puntual per algun problema, però que els retards i les excuses no es converteixin en habituals.
inquilins morosos.

El major risc, i consegüent problema, a l’hora de llogar un pis és trobar-se amb un inquilí morós. Si vols mantenir-los lluny i gaudir d’un lloguer segur, comprova que en el teu pis de lloguer només viurà l’inquilí perfecte. No ho dubtis més i posa’t en mans dels millors professionals del lloguer, Lloguer Segur, i no assumeixis riscos innecessaris.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + seven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.