Amplia la teva cuina sense obres

Si a la teva cuina li falten un parell de metres quadrats no cal que facis obres per ampliar-la, amb uns quants trucs enganyaràs a l’ull humà i semblarà haver crescut per art de màgia. Molt atent!

amplia la teva cuina

Colors

A més de que ajudaran a que el teu pis de lloguer sigui ben neutre, els colors clars amplien espais. A més, evita els contrastos que puguin resultar estridents, si la paret i els mobles són del mateix color l’espai semblarà més ampli.

Reflexos

Mentre que a la sala o en una habitació un mirall pot servir per ampliar visualment l’estada, a la cuina pot quedar una mica estrany. No et preocupis! Busquem superfícies brillants i reflexos. Si has de comprar electrodomèstics busca’ls d’acer inoxidable (molt més nets, per cert) faran de mirall. Si a més l’acabat dels mobles és setinat millor que millor.

Formes

De tots és sabut que és fàcil crear il·lusions òptiques amb figures geomètriques. No volem que el sòl de la teva cuina sembli en continu moviment, però sí que la faci semblar més ampla o llarga. En funció del dibuix que triïs o del joc de colors aconseguiràs el resultat desitjat.

Ordre

FUN-DA-MEN-TAL. De res serviran els colors, els electrodomèstics bonics o els sòls geomètrics si està tot per avall. El desordre farà que la teva cuina sembli abarrotada i per descomptat més petita encara del que és. Tot i que les prestatgeries obertes faran que l’espai sembli més gran, si no es va a poder mantenir a ratlla tot el que estigui en elles, millor que res estigui a la vista.

Alguna altra idea per ampliar una cuina petita sense necessitat que hi hagi obrers en el teu pis de lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 12 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.