Aprofitant l’espai en el teu pis de lloguer

Els espais cada vegada són més petits, però els futurs inquilins segueixen necessitant molt espai per guardar totes les seves coses i viure còmodes en la seva nova casa. Si el teu pis de lloguer és petit, no et preocupis, perquè avui et donem uns consells infal·libles per aprofitar l’espai i que tot sembli més gran.

lloguer de pisos petits

Mobles funcionals i convertibles

Pas número u: si has de comprar mobles tria els que puguin estalviar espai. Per exemple, un canapè abatible en què guardar un munt de coses, un sofà amb emmagatzematge, llit niu, etc. Aprofitant els espais morts tindràs espai més que suficient per guardar-ho tot. A més a més, aquests tipus de mobles, són ben bonics!

Aprofita l’altura

Per norma general l’altura dels pisos de lloguer no està ben explotada. Amb armaris fins al sostre i prestatgeries altes guanyaràs en amplitud. El llogater, amb unes simples caixes podrà emmagatzemar en les altures un munt de coses que estaran visibles, però sense aclaparar, i sempre a mà.

Fes que sembli més gran

Hi ha infinits efectes decoratius que faran que el teu pis de lloguer sembli molt més gran del que és. Tria sempre colors clars per a les parets i si pots per a la decoració també. Els miralls i les línies rectes s’ampliessin els espais i, per descomptat, no recarreguis molt les estades.

Sempre ordenat

Els pisos desordenats semblen abarrotats, així que de cara a ensenyar a futurs inquilins intenta que tot estigui perfectament recollit i que no hi hagi objectes col·locats en cap racó que no tinguin una funció específica. A més, si facilites solucions d’emmagatzematge en el bany o la cuina serà un plus sobre la resta de pisos de lloguer.

Se t’ocorre algun altre truc que faci “créixer” al teu pis de lloguer? No tinguis objeccions i comparteixe-ho amb nosaltres.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.