Arriba la tardor: idees per decorar el teu pis de lloguer

Encara que sembla que la tardor tal com la coneixem s’està resistint a arribar, avui us portem idees per decorar el vostre habitatge de lloguer. Atents!

decorar habitatge d elloguer

Nous colors

Des del rosa pal passant pel coral i fins arribar al terracota. Arriben nous colors per pintar i decorar el nostre pis de lloguer. Però no només parlem de pintura, les tendències ens empenyen a mobiliari en aquestes gammes, que ens donarà calidesa als freds dies de la tardor.

Visca la natura

decorar habitatge d elloguer

Sempre us expliquem que les plantes són un “in” que no pot faltar en un pis de lloguer. No obstant això, a l’hora d’escollir les plantes o flors que decoraran la nostra casa, sempre hem de fixar-nos en la temporada.

A més, aquest 2017 les plantes i els motius vegetals prenen especial importància, ja que també es porta a tèxtils, quadres i elements decoratius.

Fusta i marbre

La fusta és un element bàsic per decorar a la tardor en un pis de lloguer, però, a més, aquest any agafa força el marbre. La combinació d’elements farà del teu habitatge de lloguer un aparador de revista.

Catifes

Acollidores, còmodes i calentetes. Les catifes no només decoren, sinó que ens ajuden a escalfar casa nostra. Si estàs pensant en decorar amb aquest element, opta per les formes geomètriques o els estils nòrdics.

Esquitxar es porta

O el que és el mateix l’estil Splatter. Aquesta nova tendència, tal com el seu nom indica, consisteix en decoració a força d’esquitxades. Ja sigui en tèxtils, complements o mobles el splatter es converteix en l’avantguarda de la decoració de tardor.

I tu amb quina tendència de decoració et quedes per a aquesta tardor al teu pis de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + seven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.