Les assegurances de lloguer t’ofereixen un lloguer segur?

En els darrers temps, a causa de l’augment del lloguer i la por que suposapatir impagaments, s’ha posat de moda entre molts propietaris contractar assegurances de lloguer. Les assegurances de lloguer són útils i eficaces per cobrir accidents i eventualitats però, són suficients per tenir un lloguer segur? La realitat és que per si soles no, han d’estar acompanyades de mesures preventives, que poden oferir els professionals del lloguer a través de la seva experiència, gestió i serveis.

Assegurances de lloguer i professionals del sector

L’ideal per combatre la morositat és la prevenció, com s’aconsegueix? Fàcil, apostant pels serveis d’una empresa professional del sector, que a més de la seguretat, et concedirà un assessorament continu de l’arrendament des d’una necessària prevenció.

Per aconseguir tenir un lloguer 100% segur cal començar per prendre mesures preventives que passin per una bona selecció del possible llogater, a través d’un exhaustiu estudi de solvència i viabilitat. Aquesta és la metodologia de Lloguer Segur i com a conseqüència d’aquest procés, som nosaltres mateixos els que paguem directament i puntualment la renda al propietari el dia 5 de cada mes.

Gràcies a la implantació d’aquestes mesures preventives, gaudim d’un 0% de morositat ja que busquem l’inquilí perfecte per al teu pis. Però a més, ens fem càrrec de la gestió integral del lloguer, és a dir, redactem el contracte d’arrendament d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU), t’assessorem en el preu tècnic, per aconseguir treure la major rendibilitat a l’immoble i per descomptat , estem presents durant tota la vigència del contracte.

Si el que vols és aconseguir una protecció integra del lloguer d’un immoble, la prevenció és l’arma definitiva per evitar-te qualsevol problema.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.