Atenció inquilins! Idees enginyoses per personalitzar el teu pis de lloguer

Si acabes de mudar-te a un nou pis de lloguer, segurament el teu objectiu ara és posar-te amb la mudança. Ànims! Sabem que aviat voldràs que el teu pis de lloguer es converteixi en una llar, com? Avui et donem algunes idees perquè el personalitzis.

lloguer

Teles

Pots començar fent el llit de forma bonica, compra’t una roba de llit ben xula que vagi amb el teu gust. Veuràs com canvia l’habitació! A més, si el sofà no et convenç pots fer-te amb una funda específica que canviï el seu color i material. Només et faltarà aconseguir uns coixins ben macos i posar unes cortines boniques i tot haurà canviat molt.

Decoració no permanent

Recorda que has de tenir molta cura, quan te’n vagis del teu pis de lloguer hauràs de tornar-tal com t’ho vas trobar. Busca una decoració que sigui fàcil de retirar, com catifes o vinils, i afegeix tocs que vagin amb la teva personalitat. Gerros, marcs de fotos, quadres, etc.

Il·luminació

La llum fa moltíssim. Fes-te amb un llum que cridi l’atenció. Si vols, pots guardar la del sostre que no acaba de convèncer i canviar-la per una que et agradi, estilàs! També pots optar per unes espelmes que donaran un toc càlid i casolà al teu pis de lloguer.

Colors

Busca una gamma de colors que t’agradi. Recorda que per propiciar el descans sempre és millor que optis per tons càlids i no molt estridents com taronges, beix, o roses. Si aconsegueixes que tots els teus complements de la llar segueixin la mateixa línia i tindràs una harmonia híper especial.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.