Avantatges que mai t’havies plantejat sobre viure de lloguer

S’adapta a tu i a les teves necessitats

Segur que has escoltat moltes vegades el concepte “El lloguer és flexible” perquè així és, s’adapta a la teva situació laboral, econòmica … Tu tries on vols viure i detalls com si vols viure de lloguer en un pis amb o sense mobles. I si demà et traslladen a la feina? O canvia la teva situació familiar? Doncs el lloguer s’adapta a tu i no et lliga com ho fan les hipoteques, de manera que pots canviar, segons les teves preferències.

No necessites tenir grans estalvis

Viure de lloguer no comporta una forta inversió econòmica. Al contrari que quan inverteixes en la compra es requereix afrontar una entrada, en el lloguer únicament es necessita el dipòsit d’una fiança (que sol correspondre amb un mes de renda) i, de vegades, despeses de gestió i alguna garantia, a més en acabar el contracte, si tot està en perfecte estat, et tornen l’import de la fiança.

Control de les teves despeses

No has de preocupar-te de rebuts de l’IBI o comunitats, si hi ha derrames o imprevistos, cada mes pagaràs teus subministraments i els pactes amb el propietari en el contracte.

Possibilitat de disposar de l’habitatge d’un dia per l’altre

Si el que busques és independitzar-te ja o canviar d’habitatge ràpidament el que necessites és viure de lloguer. Visites el pis, t’agrada, dónes la paga i senyal, comproven la teva documentació es formalitza el contracte i ja tens casa. En una setmana pot estrenar pis

Gestions més senzilles que amb la compravenda

Per viure de lloguer es requereix menor paperassa que si es decideix comprar una casa. Oblida’t d’anar al banc a demanar hipoteques, passar pel notari o el registre de la propietat, les gestions són més senzilles i si recorres als professionals del lloguer, més encara, ja que t’assessoren i s’encarreguen de la gestió integral del lloguer.

I tu, ja t’has decidit a viure de lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.