Avaries més habituals en un pis de lloguer

Les avaries en un pis de lloguer són un dels principals problemes amb què es poden trobar tant llogaters com propietaris. De fet, a l’any 4 de cada 10 llars pateix almenys 1 avaria i es fan més de 800.000 reparacions, de les quals el 33% estan relacionades amb la fontaneria. A continuació t’expliquem quins són els imprevistos més habituals amb què et pots trobar.

Avaries de fontaneria

Les avaries més habituals en aquest sentit són:

  • Embussos en vàter, lavabo i dutxa. Si es tracta de petites obstruccions, podem resoldre’ls amb un desembussador líquid o manual. Si l’embús no es resol, cal trucar a un professional.
  • Problemes a la cisterna. Sovint, el problema es resol en canviar el descarregador.
  • Humitats i filtracions. Poden causar danys als revestiments i necessitar feina de paleta.

El millor per evitar aquest tipus de problema és implementar un bon manteniment.

 Avaries d’electricitat

Les avaries elèctriques poden causar molta inquietud, ja que un curtcircuit pot desencadenar un incendi i una apagada ens impedeix de viure amb normalitat. Encara que sovint el cost de reparació és elevat, en altres ocasions només cal augmentar la potència contractada perquè sigui suficient. També pot passar que alguna connexió faci un mal contacte i salti el diferencial.

De tota manera, ens hem d’assegurar de fer un bon manteniment i tenir en compte que, depenent de l’avaria, la responsabilitat de reparar-la serà del propietari o de l’inquilí.

Avaries a la caldera

Les avaries a la caldera generen inconvenients, sobretot quan arriba l’hivern, ja que no tindrem ni aigua calenta per dutxar-nos ni calefacció. Si això passa, hem de trucar al tècnic, no sense abans fer algunes comprovacions:

  • Podem trobar que el problema és degut a una obstrucció a la sortida de fums.
  • La pressió de laigua pot ser insuficients.

El més important per prevenir avaries és assegurar-nos que la caldera passi les revisions anuals.

Avaries als electrodomèstics

En aquest sentit, la llista d’avaries és llarga, ja que podem tenir problemes amb la rentadora, el frigorífic, els rentaplats, etc.

El millor en qualsevol cas és avisar el propietari perquè demani assistència tècnica. Normalment, l’avaria se soluciona canviant alguna peça, encara que no ve malament revisar abans els filtres i els desguassos.

Si tens alguna avaria i dubtes si la reparació et correspon a tu o al propietari, pots consultar-nos a info@alquilerseguro.es

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 19 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.