Buscar pis de lloguer amb mascota

Tot els que tenim mascotes sabem que són un membre més de la nostra família i que sense ells no anem a cap costat. Per això, és importantíssim que quan ens posem a buscar un habitatge de lloguer, trobem un immoble en el qual el propietari els accepti sense por que vagin a espatllar o deteriorar l’habitatge i que confiïn que són tan bons llogaters com nosaltres mateixos.

Per a tots els que busqueu pis de lloguer i teniu mascota, us deixem les claus per agilitzar el procés i que tot sigui una mica més fàcil.

llogar pis amb mascota30

Com trobar pis de lloguer tenint mascota?

Quan busquem pis de lloguer i tenim una mascota al nostre càrrec, el procés és més complex del normal, o almenys això és el que sembla. Per facilitar-ho tot, anirem analitzant una sèrie de passos importants que hem de donar i que agilitzaran el procés per trobar el teu pis de lloguer perfecte.

En primer lloc i molt important és que, a l’hora de buscar pis de lloguer amb mascota, revisem a consciència els anuncis de l’habitatge. Normalment quan un habitatge es publicita, no només vénen especificades les característiques de l’immoble, sinó també, si s’accepten o no animals de companyia. En el cas que no aparegui res, hem de consultar a la propietat, però compte! Si la resposta no és positiva, mai hem de llogar un habitatge sense informar que ficarem una mascota, perquè aquest incompliment pot ser motiu de rescissió contractual.

D’altra banda, la selecció de pis de lloguer és molt important, i és que no és el mateix tenir un periquito, que un gat o un gran danès. En funció de la mascota que ens acompanyi, la llar que busquem ha  d’adaptar-se a una sèrie de necessitats i característiques mínimes per garantir el benestar del nostre animal i el nostre. Revisa el nombre de metres quadrats que necessites i estudia si hi ha prioritats a la teva llista com jardí, terrassa, habitatge independent, adossada …

Com venim dient, hem de sol·licitar permís a la propietat de l’immoble per poder tenir una mascota a l’habitatge. Si vols facilitar el lloguer d’un pis que accepti mascotes, és interessant poder demostrar al propietari que no només tu, sinó que també la teva mascota, és un gran inquilí. Per a això, pots adjuntar referències de lloguers anteriors. D’altra banda, sempre ha de quedar reflectit en el contracte que el pis de lloguer accepta animals de companyia, a més d’un complet inventari de l’estat de l’immoble. Aquestes accions t’evitaran problemes.

Quan com a inquilins entrem a viure a un habitatge de lloguer, en Lloguer Segur sempre recomanem contractar una assegurança de responsabilitat civil contra tercers. Aquesta assegurança ens protegeix de cara a qualsevol petit accident quotidià que puguem ocasionar. Els que tenim mascota, solem tenir assegurats als nostres animals. Revisa quin tipus d’assegurança tens, i comprova si pots incloure-ho en el de l’habitatge. Així quedarà protegit el teu pis de lloguer i el teu animal.

A més de les característiques de l’habitatge, el barri és un factor determinant en la recerca d’un pis de lloguer que accepti mascota. Les zones verdes, vianants, els espais on poder passejar i fins i tot la proximitat amb el nostre veterinari de confiança poden ser altres aspectes claus que t’ajudin a trobar la vostra zona.

L’educació del nostre animal és clau per conviure i trobar més fàcilment un habitatge de lloguer que accepti mascotes. Una mascota ben educada, no ocasionarà problemes i deterioraments en un pis, ni molestarà veïns. Recorda, que igual que en qualsevol altre lloguer, en finalitzar un contracte d’arrendament, hem de lliurar l’habitatge en el mateix estat en què nosaltres la rebem.

Tens algun dubte sobre llogar un habitatge amb mascota? Pregunta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.