Busco casa de lloguer. Troba la teva llar en 5 passos senzills

M’independitzo, em trasllado de ciutat, vull un pis millor… En definitiva, busco casa de lloguer. És el teu cas? Doncs segueix llegint! A través d’uns senzills passos aconseguirem alleugerir la cerca i t’ajudarem a trobar el teu pis ideal.

Traça un pla

Paper i boli en mà escriu què vols, per quants diners, en quin lloc … Traça el teu pla abans de posar-te a buscar. Comença amb temps suficient com perquè les presses no es converteixin en males conselleres.

Fes comptes

La renda, subministraments i les despeses personals. Fes comptes i tingues clar quant et pots permetre. Fixa una renda màxima a pagar i no la sobrepassis passi el que passi. Encara que 50 € més puguin semblar poca cosa, pots desestabilitzar l’economia domèstica per complet.

Comença la recerca

Ara que ja tens clar el que vols i quant et pots gastar, comença a buscar. Comença mirant per fer-te una idea de quina és la situació del mercat i poc a poc coneix el món del sector immobiliari. Ves seleccionant pisos que t’agraden, descarta altres … Quan tingui una llista del top 5 és hora de començar amb les visites.

Atent a les visites

Un cop has cridat a la selecció de pisos que t’agrada és el moment de conèixer-los en persona. Encara que amb les fotografies pots fer-te una idea de com són en persona les coses poden canviar per a bé o per a mal. Estigues ben atent a tots els detalls, pregunta qualsevol dubte i pren-te el teu temps per explorar el immoble.

Paciència

Tot i que el primer que hagis vist t’agradi, no et precipitis. L’ideal és visitar, almenys, 2 o 3 pisos per tenir una decisió clara. Si no estàs segur no tinguis objeccions a concertar una altra visita fins a estar 100% convençut. Trobar una casa, una llar, no és una cosa que es pugui decidir en 5 minuts. Pren-te tot el temps que necessitis fins que el teu “busco casa de lloguer” sigui “he trobat casa meva”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.