Busques el millor pis de lloguer? T’expliquem com aconseguir-ho!

Si ets dels que acaben de començar la recerca de pis de lloguer o, per contra, dels que ja teniu experiència prèvia, us donem alguns trucs que necessiteu per trobar habitatge de manera fàcil i en temps rècord.

Tot i que sapiguem el que busquem i on, no sempre és fàcil trobar el pis de lloguer dels nostres somnis, però la tasca es simplifica si ens deixem guiar i assessorar. A continuació, t’expliquem els consells dels nostres assessors immobiliaris.

Com trobar pis de lloguer?

Els nostres assessors immobiliaris han elaborat una sèrie de tips amb què t’assegurem que trobar pis de lloguer, serà bufar i fer ampolles. Pren paper i boli!

Estudia la zona que t’interessa

El primer pas abans d’arrencar la cerca de pis de lloguer és fixar la zona on volem viure. Per això, agafa mapa i analitza les característiques del barri que t’interessa, els motius (properia a la feina, bona comunicació, serveis…) En aquest apartat també és important determinar quina és la situació del mercat immobiliari, el tipus d’habitatges que hi ha a lloguer i les seues característiques, a més dels preus mitjans de la zona. Tota aquesta informació us ajudarà de cara a organitzar-vos un pressupost i un pla de cerca de pis.

Selecciona bé portals de cerca i apps

Això de passejar pel carrer i agafar els números dels cartells penjats a la façana, ja està passat de moda i d’època. Ara per buscar pis de lloguer, el mètode més usat segons l’estudi del Perfil de l’Inquilí elaborat per Alquiler Seguro és internet, però compte! perquè cal cercar en llocs de confiança i professionals. La nostra recomanació si busques pis de lloguer és que visitis la nostra secció d’ immobles, on trobaràs un ampli catàleg d’habitatges disponibles de lloguer i podràs seleccionar per la ciutat, districte, barri… que vulguis, a més de per altres opcions com el nombre d’habitacions, preu, característiques….

I si vols facilitar encara més la recerca de pis de lloguer i fer-ho des d’on vulguis i quan vulguis, et recomanem que descarreguis al teu mòbil l’App de Lloguer Segur. Amb ella podràs trobar casa de forma fàcil i fins i tot fixar alertes perquè nosaltres t’avisem de qualsevol novetat que s’adapti a les teves preferències. Fes clic aquí per descarregar-la a IOS i aquí si tens Android .

Visites presencials o virtuals

Les visites virtuals de pisos de lloguer s’han posat de moda. I és que aquest sistema ens permet fer un recorregut per l’habitatge sense haver de desplaçar-nos, alentir-lo, pausar-lo i repetir-lo tantes vegades com vulguem per no perdre detall de cada punt de l’immoble. Si ets dels clàssics, als que els agrada veure en viu i en directe tot per fer-te una idea millor de com és l’habitatge de lloguer, també pots escollir fixar una visita a la casa i que un assessor immobiliari et guiï per totes les estades i t’expliqui les condicions d’arrendament. Sigui quina sigui la teva preferència, virtual, presencial o una combinació de totes dues, a Alquiler Seguro ho tenim i et facilitem unes àmplies opcions de visites.

Condicions de lloguer

Atents a això perquè és important. Quan busquem pis de lloguer el primer que no fixem és com és la casa i quin preu de lloguer té, però també cal parar atenció a les condicions de lloguer . S’hi inclouen moltes coses com els documents que ens demanaran per poder llogar, el temps mínim d’arrendament o el contracte d’arrendament. No oblidis visitar un pis de lloguer informar-te de les condicions que es sol·liciten per poder llogar.

Els papers en regla amb temps

Molt important, perquè en qüestió de segons pots trobar el pis de lloguer dels teus somnis i tenir la documentació per llogar llista, pot suposar que lloguis tu el pis i no se t’avanci un altre inquilí interessat. Però quan parlem de documentació per llogar, a què ens referim? Tot i que pot variar una mica, l’habitual és que se sol·liciti el següent:

  • DNI; NIE o Passaport
  • Contracte de treball
  • Nómines
  • Moviments Bancaris
  • Certificat de no incidències bancàries o certificat de solvència FIM
  • Referència d’anteriors casolans (si se’n té)

Tenir tots aquests documents llestos agiliten el procés de lloguer i són garantia que en senyalitzar un habitatge siguis el primer candidat per poder-lo llogar. Un cop presentats i aprovats ja només quedarà signar el contracte de lloguer.

Si busques pis de lloguer segueix els consells dels nostres experts immobiliaris, veuràs com serà més fàcil trobar la vivenda que necessites. A més, a Lloguer Segur t’ajudem a trobar casa teva, visita la nostra web i consulta’ns, el nostre equip està a la teva disposició.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.