¿Busques pis de lloguer? 5 beneficis de deixar la cerca de pis en mans de professionals

Estàs buscant pis però no saps on dirigir-te? Avui t’expliquem els 5 beneficis de deixar la cerca de pis en mans de professionals:

  1. La millor oferta immobiliària. S’ha acabat la incomoditat i la pèrdua de temps d’anar pels carrers cercant un cartell de “Es lloga” amb el dessig de trobar el lloc ideal per viure. Una persona professional en el sector immobiliari t’ajudarà a trobar la vivenda que millor s’adapti a les necessitats de cada persona. És indispensable que l’empresa a la que recorris tingui tots els seus immobles publicats en els portals immobiliaris més importants de la xarxa.
  2. Lloguers més barats. Les companyies especialitzades en lloguer ofereixen una millor qualitat-preu en els pisos.
  3. Pisos en bones condicions. No tot és pot llogar per això s’ha de revisar cuidadosament cada pis que es gestiona abans de llogar-lo per tenir absoluta seguretat que es compleixen els criteris d’idoneïtat (subministres donats d’alta, perfecte estat de conservació, etc…)
  4. Professionalitat en el tractament de les dades: no hi ha res millor que una empresa professional per a poder presentar la documentació necessària per a llogar una vivenda sense por al mal us de les nostres dades personals. La informació ha d’estar tractada acord amb la Llei de Protecció de Dades: seguretat per sobre de tot.
  5. Presents en la firma del contracte. El dia de la firma del contracte del lloguer, el professional haurà d’estar al teu costat per assessorar-te i donar-te la informació necessària davant de qualssevol dubte que pugui sorgir.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + 16 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.