Cal el butlletí d’instal·lació elèctrica per llogar un pis

Una correcta instal·lació elèctrica és clau per a la seguretat i habitabilitat d’un habitatge de lloguer. Per a això, hi ha el butlletí d’instal·lació elèctrica, un document imprescindible si vols arrendar l’immoble i per realitzar tràmits sobre el subministrament.

butlletí d'instal·lació elèctrica

Què és el butlletí d’instal·lació elèctrica?

El butlletí d’instal·lació elèctrica és un document oficial que certifica el correcte estat de la instal·lació d’un habitatge i que, per tant, compleix amb els requisits per poder usar el subministrament. La seva validesa és de 20 anys i només pot ser expedit per un instal·lador electricista autoritzat, que haurà d’aportar el seu segell oficial, certificant el correcte funcionament de la instal·lació.

Què inclou?

Aquest butlletí d’instal·lació elèctrica document recull totes aquelles característiques que són obligatòries en la instal·lació elèctrica i que són:

  • Potència màxima que es pot contractar
  • Terme de potència admissible
  • Estructura i ubicació de cada component
  • Característiques de la instal·lació elèctrica detallades de tot l’immoble

Per què cal?

Quan donem d’alta per primera vegada la llum en un habitatge, hem de presentar davant la subministradora el butlletí d’instal·lació elèctrica perquè puguin proveir el immoble d’electricitat. D’altra banda, la nostra companyia també pot demanar-nos aquest document, si volem pujar la potència contractada, i és que han de comprovar que l’immoble compleix amb les condicions d’instal·lació necessàries per poder fer un increment.

Quan costa el butlletí d’instal·lació elèctrica

La realitat és que no podem establir una forquilla de preus per a l’obtenció del butlletí elèctric, ja que aquests varien en funció de la instal·lació que es tingui contractada i el tècnic, encara que aproximadament de mitjana costa uns 150 €.

Si tens qualsevol pregunta sobre el butlletí d’instal·lació elèctrica, no dubtis en preguntar-nos. Els nostres assessors immobiliaris et donaran les claus per ajudar-te.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.