Claus de decoració Feng Shui en un habitatge de lloguer

El Feng Shui és una disciplina que es basa en l’optimització dels espais per aprofitar l’energia positiva i evitar la negativa. Un sistema que et permetrà treure partit de cada racó i amb el qual aconseguir equilibri i funcionalitat de tot el mobiliari. Avui et donem les claus per moblar sota els principis del Feng Shui, no t’ho perdis!

feng shui

Principals tips per moblar

-Posada a punt

Revisa el bon funcionament de tots els elements de la teva casa, ja sigui llum, portes, finestres … Repara i renova aquelles coses que no estiguin en ordre, assegurant que no hi ha cap desperfecte.

-Cada cosa al seu lloc

Procura fer neteja i desfer-te de tots aquells objectes que no fas servir, estan antiquats o no funcionen. A més, és importantíssim reorganitzar els armaris del teu habitatge de lloguer per a aconseguir complir la màxima principal del feng shui, que es pugui guardar cada cosa al lloc que li correspongui i que sempre estigui a l’abast de la mà.

-Habitacions netes

Acomiada’t de la televisió, ordinadors o mòbils a l’habitació. El nostre dormitori és el principal lloc de descans, per això és important tenir-la ben clar i sense res que pugui interrompre la nostra son. Pel que fa a la col·locació del llit, procura que aquesta tingui bon espai i que estigui situada en diagonal i en posició oposada a la porta.

-Els colors

Lluny dels que molts puguin creure, la decoració feng shui no està renyida amb l’ús del color, encara que si que és cert, que els tons més cridaners estan reservats només a algunes estances. Per habitacions sempre hem d’escollir colors suaus o pastissos que ens convidin a la relaxació i la tranquil·litat, mentre que els espais que dediquem a tenir més vida social, com és el saló o el menjador, són ideals per colors intensos que marcaran la nostra personalitat.

-Complements

Els miralls, l’encens o les petites figures, sempre en espais estudiats i sense estar sobrecarregats, són essencials per moblar un habitatge de lloguer sota la filosofia Feng Shui. No obstant això, com en tot, la teva personalitat, gustos i visió, seran les que marquin tota la decoració.

Segueix els nostres trucs i aconseguiràs que el teu habitatge de lloguer sigui un espai completament zen.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.