Claus per aconseguir la distribució perfecta en el teu pis de lloguer

Optimitzar l’espai, que els nostres mobles càpiguen perfectament a la mateixa vegada que aconseguim un ambient poc recarregat i de fàcil trànsit al teu habitatge de lloguer sembla fàcil, oi? Aquí tens els tips per aconseguir la distribució perfecta en un pis de lloguer.

Què necessites?

Seu i pensa quines necessitats tens. A l’hora de plantejar-te aquesta pregunta, pren en consideració si vius sol, amb la teva parella o tens fills. Tots aquests elements variaran a l’hora d’establir una distribució perfecta en el teu pis de lloguer i és que, no és el mateix plantejar-se els espais que necessita lliures un single, que una família nombrosa. Per no parlar de les habitacions, els metres quadrats o les característiques d’una habitació concreta i a què destinar-la.

El més destacat

Fes una llista amb els punts forts del teu habitatge de lloguer, quines habitacions tenen més o menys soroll, a quines passaràs més temps i quins mobles són els que més ús faràs. Abans de posar cap moble, comença per fer una petita neteja, tot allò vell, sense ús o en mal estat, llença-ho.

La llum

La llum és un dels elements més importants per aconseguir una distribució perfecta en el teu pis de lloguer. Mesurar les zones on més llum natural hi ha, així com les hores en què podràs gaudir-ne, han de ser claus per crear espais. No només donarà més ambient a les zones, sinó que, a més, podràs estalviar i consumir menys electricitat.

Zones multitasques

Es pràctic, i crea espais multitasca, és a dir que a la mateixa zona, puguis realitzar diferents activitats i així aprofitar al màxim l’espai. Des de fa anys, dissenyadors i decoradors d’interiors presten especial importància a les zones multitasques, ja que consideren que és preferible tenir una zona àmplia per al descans i el treball que dues petites que generaran estrès a l’inquilí.

Com és la distribució perfecta del teu pis de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.