Claus per fer un inventari perfecte

A més de ser escrupolós amb els contractes de lloguer, cal ser-ho amb tot el que es desprèn d’ells. Els inventaris que es fan en formalitzar un arrendament moltes vegades són els grans oblidats del procés. Si fas un bon inventari t’asseguraràs que totes les teves coses estiguin en un lloc segur.

Fotos

Encara que per escrit pugui semblar clar, una imatge val més que mil paraules. A l’hora de fer el teu inventari treu totes les fotos que calguin on es pugui veure correctament l’estat de cada cosa. D’aquesta manera es podran veure els colors, les formes i totes i cadascuna de les coses de les diferents habitacions.

Marca i model

El punt més conflictiu en els inventaris són els electrodomèstics. A més de fer una foto individualitzada de cada cosa, procura incloure en el document d’inventari la marca, model i antiguitat de tots els aparells electrònics i dels electrodomèstics. Així quedarà ben clar el valor de cada un en cas que alguna cosa es faci malbé.

Inventari llest

Ja vas fer les fotos detallades per escrit amb les característiques de tots els objectes de valor. El teu inventari està fet a la perfecció i esteu a punt de signar el contracte. Recorda incloure les imatges que has fet i quan vagis a formalitzar l’arrendament amb el teu nou inquilí proporcioneu l’inventari. Que vegi bé les fotos i llegiu el document complet, després tots dos ho signareu constatant la vostra conformitat.

Recorda, fotos i especificacions, sigues primmirat a l’hora de fer l’inventari del teu pis de lloguer podràs estar molt més tranquil.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.