Claus per fixar el preu del lloguer adequat

Les variacions en el mercat immobiliari poden suposar un problema a l’hora d’establir el preu del lloguer d’un habitatge. Un preu massa alt dificultarà la signatura del contracte i un preu massa baix farà que el propietari perdi rendibilitat.

A continuació us oferirem unes senzilles claus que has de conèixer per fixar el preu del lloguer més adequat.

Quina és la situació del mercat?

El punt de partida per fixar un preu adequat és conèixer la situació actual i verídica del mercat. Cal conèixer els preus que es manegen en immobles de característiques similars al teu. Mai posis les teves necessitats econòmiques per sobre de la realitat del mercat.

On és el teu pis?

El lloc en què es troba el teu pis també és primordial. No serà igual un pis al carrer principal d’una ciutat que un en un barri perifèric, encara que tinguin els mateixos metres quadrats i nombre d’habitacions. Segons la zona en què estigui es revaloritzarà o es devaluarà.

Com està el teu pis?

Cal ser realista, sempre es podrà demanar una major renda per un pis acabat de pintar o reformat. Trobar-lo net, amb els mobles en bon estat i despersonalitzat, sense fotos ni objectes personals, farà que sigui més atractiu.

Tens competència?

Hi ha zones on trobem un gran volum de pisos similars i disponibles. Davant d’aquesta situació és important ajustar el preu del lloguer més que si l’oferta és escassa. L’oferta, en molts casos, determina el preu adequat.

Busca ajuda professional

Trobar l’equilibri perfecte és complicat, per això et recomanem posar-te en mans de professionals. En Lloguer Segur treballem amb un terme que coneixem com Preu Tècnic. Amb això ens referim a la cruïlla entre l’oferta i la demanda eliminant la prima de risc, en aquest cas les necessitats financeres i la por a l’impagament del propietari.

Amb la correcta fixació del preu del lloguer aconseguiràs que el teu habitatge es llogui en pocs dies i que l’inquilí es quedi més temps, garantint el pagament i maximitzant la rendibilitat.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − ten =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.