Claus per llogar un pis des de l’estranger

La situació econòmica, un trasllat laboral o l’amor fan que milers de persones hagin hagut de sortir d’Espanya, molts d’ells amb un pis en propietat Per què deixar el teu pis tancat? No tinguis por a llogar un pis des de l’estranger!

Els propietaris residents a l’estranger volen que el seu pis buit no els generi una despesa extra i necessiten prevenir riscos com a possibles ocupes i robatoris. Tu només, des de tan lluny, no podràs fer-te de càrrec dels tràmits necessaris per començar un lloguer, ni podràs encarregar d’ensenyar l’immoble i triar el llogater. ¡Opta per la gestió professional! A Lloguer Segur ens encarregarem de tot.

Cobrament puntual

Si estàs lluny, com soluciones un possible impagament? L’única forma és optar per mesures preventives. Amb Lloguer Segur cobraràs sí o sí el dia 5 de cada mes.

Mantingues lluny a un possible morós

Nosaltres fem una exhaustiva anàlisi a tots els futurs inquilins. El nostre Departament de Risc realitza anàlisis de solvència i viabilitat per conèixer les capacitats financeres del teu futur inquilí.

Que la distància no afecti

No deixis que els quilòmetres et facin por, no tens de què preocupar, llogar un pis des de l’estranger pot ser senzill i rendible si busques un bon suport professional. Deixa’t assessorar i sortiràs guanyant.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 14 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.