Claus per saber com es fa un contracte de lloguer de casa

Estàs a punt de llogar un habitatge? T’ensenyem a fer un contracte d’arrendament. En aquest document podràs especificar totes les clàusules acordades entre tu i el llogater. No saps com fer-ho? No et preocupis, en aquesta entrada t’oferim diverses que t’expliquen com fer un contracte de lloguer de casa.

Llei d’arrendaments urbans

Tots els contractes han d’estar fets segons la llei. En el cas que vagis a fer un contracte de lloguer de casa, no oblidis, ni un sol instant, que la Llei d’Arrendaments Urbans ha de ser la referència. Tot el que aparegui en el teu contracte ha d’estar modificat per la LAU.

D’aquesta manera, davant d’un incompliment contractual, els jutjats t’empararan sempre que et correspongui.

Drets i obligacions

Durant la vigència del lloguer, t’assegurem que a propietari i inquilí us sorgiran dubtes sobre com han de fer-se certes coses o a qui li corresponen altres. Per això, el contracte ha de plasmar per escrit tot els drets i obligacions de propietari i inquilí. Recorda que cada clàusula ha d’estar redactada d’una manera senzilla i clara, perquè no hi hagi cap dubte

Lloguer professional

Com et diem, comptar amb un contracte de lloguer de casa que sigui 100% segur i legal és fonamental. Si tens dubtes sobre com fer-ho o amb qui contactar, et recomanem que optis per professionals del mercat immobiliari del lloguer que t’ajudin i t’assessorin. A Lloguer Segur comptem amb professionals en la Llei d’Arrendaments Urbans que et redactaran el millor contracte per al teu pis de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.