Com acabar amb el problema de sorolls amb veïns

Música alta de matinada, converses interminables en plena nit, cops de martell i obres constants, et sona? Acaba amb els problemes de sorolls al teu habitatge de lloguer, amb aquests senzills consells. Anota!

Si hi ha alguna cosa realment desesperant, és arribar a casa, posar-se còmode, relaxar-se al sofà i saltar d’un bot per culpa dels sorolls que estan fent els veïns. Els problemes de sorolls són molt freqüents en les comunitats i alteren la convivència, però tenen solució.

Com acabar amb el problema de sorolls amb veïns

Localitza i contacta

El primer pas si pateixes problemes de sorolls al teu habitatge de lloguer, és localitzar l’origen del mateix i intentar contactar amb els responsables. La presa de contacte deu ser el més amistosa possible, no deixis que els nervis et traeixin i explica de forma amable les molèsties que estàs patint. Normalment, parlant s’entén la gent i els teus veïns procuraran ser més curosos per evitar molestar-te.

Parla amb la comunitat

Si els problemes de sorolls persisteixen i per més que parles amb els veïns, no tens solució, el pas següent és contactar amb la comunitat de propietaris i amb el president. En viure de lloguer, podràs tramitar a través del teu propietari, i serà el president de la comunitat el que prengui les mesures oportunes, amonestant als veïns, per a esmenar l’enrenou.

Medicions acústiques

En casos més que extraordinaris, es requereix de mesures més dràstiques per combatre els problemes de sorolls en les comunitats de veïns. En aquests, si els veïns sorollosos no atenen les reclamacions de la comunitat, es podrà tractar en junta la problemàtica, sol·licitar una mesurament acústic i fins i tot, denunciar.

Has tingut alguna vegada problemes de sorolls? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.