Com aconseguir que s’enamorin del teu pis de lloguer en 5 passos molt fàcils

Si t’has decidit a llogar el teu pis, aquest article t’interessarà i molt. Aconseguir un llogater perfecte i gaudir d’un lloguer segur pot ser molt més fàcil del que creus. Avui t’ensenyem a aconseguir que s’enamorin del teu pis de lloguer.

pis de lloguer

Preparació

El primer pas és preparar el teu pis de lloguer. Retira els mobles que sobren, fes una bona neteja i fins i tot aposta pel home staging. Perquè el teu pis de lloguer triomfi ha d’entrar pels ulls, així que inverteix una mica de diners en reparar qualsevol desperfecte o en comprar algun moble nou. Recorda que pot ser molt adequat donar-li una mà de pintura a les parets, donaran aspecte de neteja i cura.

El millor anunci

A l’hora de promocionar el teu pis de lloguer no val qualsevol cosa. Prepara un anunci en el qual es descriguin totes les característiques de l’habitatge. Acompanya’l amb un complet reportatge fotogràfic que faci les delícies dels inquilins en recerca i captura del seu pis ideal.

Visita immillorable

En el moment de la visita procura que tot estigui perfecte. 10 minuts abans de que arribi el possible inquilí fes un repàs general.  És important que ensenyis els punts forts del teu pis de lloguer i, per descomptat, que responguis a totes les preguntes.

Amabilitat absoluta

Per molt bonic que sigui el teu pis de lloguer, si a l’inquilí no li agrada el propietari no hi haurà res a fer. Intenta facilitar el procés en tot el possible i, per descomptat, sigues amable.

Tot d’acord amb la llei

Un punt fonamental per aconseguir que s’enamorin bojament del teu pis de lloguer és demostrar que tot està d’acord amb la llei. Res de clàusules abusives, el millor és que estiguin especificats de manera senzilla i comprensible els drets i obligacions de propietari i inquilí.

Com has aconseguit que un llogater s’enamori del teu pis de lloguer? Explica’ns la teva història!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + twelve =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.