Com aconseguir que un llogater s’enamori del teu pis de lloguer

Has de llogar el teu habitatge i vols cridar l’atenció dels inquilins? Diferenciar-se de la competència, no sempre és fàcil, però seguint uns senzills trucs aconseguiràs que sorgeixi un veritable amor a entre el teu pis de lloguer i els llogaters.

enamorar-se pis de lloguer

A punt per entrar

Sempre us recomanem que abans de donar el pas de posar un pis en lloguer és recomanable sanejar les parets amb un bon pinzellada de pintura. Un cop enllestit aquest pas, resulta essencial despersonalitzar, perquè l’inquilí pugui sentir la casa com la seva, i per descomptat, retirar tot allò que no sigui útil, com ara mobles vells.

La neteja és la nostra millor presentació

Per aconseguir un amor a primera vista entre el teu pis de lloguer i el llogater, necessites que tot estigui lluent. Recorda que la primera impressió és la que compta i que com més acurada mostres l’habitatge, més atenció han de prestar els inquilins, tenir un pis net i polit és imprescindible.

Retocs i detalls

Mai està de més ser una mica perfeccionista. Revisa que tot funcioni i estigui en perfectes condicions. Elements com les persianes, els tiradors o les aixetes, són petits detalls que si tens a punt i al dia, marcaran la diferència. A més, com més ordenat, més atractiu faràs que sigui el teu pis de lloguer davant les visites de futurs inquilins.

Cuida detalls com l’entrada a l’habitatge, moltes vegades no li donem la importància que té, però és el primer que es veu i un punt clau 😉

Preu correcte i fotos cuidades

Encara que no ho cregueu, les fotos d’un pis de lloguer són les que es queden gravades al cor dels inquilins. Amb un simple cop d’ull, imaginen on posaran la seva catifa preferida, amb qui compartiran cafè a la cuina i fins i tot, com de còmodes estaran al sofà. Amb això us volem dir que cuideu molt les fotos de l’habitatge de lloguer i que en elles, es reflecteixin tots els punts forts i atractius que vulguis destacar-hi.

Un altre factor determinant per embruixar amb el teu pis de lloguer, el marca el preu. Fixar un preu tècnic correcte a l’oferta i demanda, a la ubicació, característiques o serveis és essencial.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.