Com actuar quan un inquilí no paga el lloguer?

El major malson d’un propietari s’ha complert, l’inquilí no paga el lloguer, ara què? Com ha de procedir el propietari? A l’entrada d’avui t’expliquem els passos a seguir per lidiar si un llogater no paga el lloguer, tot i que esperem que mai necessitis passar per això.

no paguen el lloquer

Diàleg

Com a bon propietari, sabràs l’important que és la comunicació entre propietari i inquilí, oi? En aquest cas encara més, si per desgràcia teva inquilí no paga el lloguer comença per fer una trucada o una visita per veure què ha passat. Potser es tracti d’un descuit, un problema seriós o un error del banc i es solucioni només parlant. Si no ha estat el cas, segueix llegint …

Comunicació formal

Si per la via del diàleg no ha funcionat, o no has pogut contactar amb el llogater, toca anar un pas més enllà. És el moment que li comuniquis a l’inquilí el retard o impagament. A través d’un burofax hauràs de fer-li saber el termini per abonar-te’l, així com la quantitat exacta. Amb una comunicació formal i certificada el més probable és que el problema es talli d’arrel.

Eliminació del problema

Si no hi ha hagut solució, el millor és que et posis en mans d’advocats experts en la Llei d’Arrendaments Urbans que t’assessorin sobre els passos a seguir. Però no et preocupis, tot es solucionarà.

No més riscos: Lloguer Segur

Si vols gaudir d’un lloguer segur i cobrar puntualment els teus rendes els dies 5 de cada mes, posa’t en mans dels millors professionals en la protecció a propietaris. No més inquilins que no paguin!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.