Com anunciar un pis de lloguer per cridar l’atenció

Segons l’últim Perfil del Inquilí a Espanya, publicat per Alquiler Seguro, el criteri de cerca més utilitzat per un inquilí a l’hora de buscar habitatge de lloguer, és internet. Quan ens vam llançar a l’aventura de posar en arrendament un immoble, hem de prendre en consideració centenars de factors, que determinaran que sigui més visitat o atractiu de cara a l’inquilí. Atenció, agafa boli i paper, perquè avui et donem les claus per aprendre a anunciar un pis de lloguer i cridar l’atenció.

com anunciar un pis

Complet reportatge fotogràfic

Pas número u, potser el més important i el que no s’ha de descuidar, adequar l’habitatge. Despersonalitza, neteja, obre les finestres, permet l’entrada de llum, recull i cuida cada detall al màxim.

Un cop estigui a punt l’habitatge, toca dur a terme un exhaustiu reportatge fotogràfic. Abans d’iniciar la sessió, mesura cada pla i centra l’atenció en aquells espais que puguin ressaltar i cridar l’atenció als futurs usuaris que vagin a veure les fotografies.

És molt important que les fotografies representin la realitat de l’habitatge i que permetin fer una visita visual del pis sense necessitat de veure-l en persona.

Promoció de l’immoble

Un cop realitzada la sessió fotogràfica de l’immoble, si encara et preguntes com anunciar el teu pis de lloguer per a que cridi l’atenció, selecciona les imatges que millor descriuen el teu habitatge i escull els principals portals immobiliaris per a la seva promoció.

Un consell: Procura que les imatges estiguin en alta qualitat i ajustades a mida i format que et pugui requerir cada portal immobiliari.

Descripció clara i concisa

A l’hora de desenvolupar una fitxa tècnica de les característiques de l’habitatge, pren en consideració que, per aconseguir cridar l’atenció d’un pis de lloguer sobre altres anuncis, has de ser clar i concís en la informació descrita. Elements com la ubicació, metres quadrats, nombre d’habitacions, banys i zones comuns, són essencials, però no has d’oblidar altres variables determinants per a l’inquilí a l’hora de buscar habitatge de lloguer, com la proximitat de mitjans de transport, si es situa en una zona de serveis o l’etiqueta energètica amb la qualificació de l’habitatge.

Gestió de visites i assessorament professional

Quan hem aconseguit captar l’atenció de l’inquilí, toca gestionar les visites dels interessats a l’immoble. Des de Lloguer Segur, et recomanem, que si vols llogar el teu habitatge de forma ràpida i segura, demanis ajuda professional. Un assessor immobiliari gestionarà les visites perquè el teu futur arrendatari no pugui ser un altre que l’inquilí perfecte.

I tu, què valores i què prens en consideració per anunciar un habitatge de lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 18 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.