Com aprofitar-se d’un pis de lloguer petit

Els pisos de lloguer petits o de pocs metres quadrats també tenen cabuda al mercat. Avui us ensenyem com preparar un pis de lloguer petit per llogar , trucs i consells per captar l’atenció dels inquilins.

CLAUS PER A LLOGAR UN PIS DE LLOGUER PETIT

Quan tenim un pis de lloguer petit que volem posar en arrendament, hem de saber com destacar cada estança de l’habitatge, però també, com treure’n el màxim profit a l’espai que disposem, alerta!

NETEJA I REVISIÓ

El primer, abans de publicitar un habitatge de lloguer , hem de posar-ho a punt. Per a això, el primer pas és revisar l’estat de l’immoble, sempre ha de complir uns criteris d’idoneïtat i habitabilitat per poder ser llogat, així com disposar d’una cuina equipada i els subministraments donats d’alta. Dit això, el següent pas és comprovar el bon funcionament de tot, reparar el que sigui necessari i fer una neteja en profunditat de l’habitatge. Aquests punts són claus, com a primeres accions que hem de realitzar en l’habitatge, ja que ens ajudarà a llogar el pis més ràpid .

PINTURA

Casa neta i organitzada, tot en bon funcionament, és el moment de la pintura i el rentat de cara. Quan es tracta d’habitatges de lloguer petits, el recomanable és que a l’hora de pintar sempre escollim tonalitats clares i neutres . Els blancs, grisos, sorres i totes les seves gammes ofereixen sensació de neteja i amplitud, d’altra banda, una altra forma d’enganyar a la vista és apostar per colors amb brillantor, mai mates.

APROFITA ESPAIS

Feta revista i amb la casa a punt és el moment de treure’n el major profit a la casa. Si vas a llogar l’habitatge amb mobiliari , et recomanem que a més de no sobrecarregar molt les estades i posar mobles funcionals, treguis partit a cada racó. Per exemple, els cantons i raconeres de l’habitatge sempre són un gran espai per poder emmagatzemar, per a això, pots aprofitar per posar lleixes o prestatgeries. D’altra banda, en pisos de lloguer petits l’altura és un handicap i has de jugar amb ell a l’hora d’escollir mobiliari, sempre intenta escollir peces que arribin fins als sostres, guanyaràs sensació d’amplitud i espai per guardar.

Un altre truc per escollir el mobiliari amb què moblar un pis de lloguer petit és jugar amb vidres i metacrilats. Les transparències ofereixen un efecte òptic fantàstic si el que es vol és fer destacar l’espai disponible. El mobiliari sempre ha de ser adaptat a les característiques de la casa, mai posis res que no encaixi o que per dimensions pugui malmetre els espais.

IL·LUMINACIÓ

La il·luminació sempre és un factor important per a un habitatge. L’ideal és tenir llum natural i haver d’optar el menys possible per l’artificial, però, això no sol ser el més comú, al menys en totes les zones de l’habitatge, per això, fer un correcte estudi de la llum d’una habitatge , ens permetrà que aquesta sembli més gran i també, estalviar en la factura de la llum, ja que l’ús correcte i eficient sempre ajuden a la butxaca.

El recomanable és que sempre utilitzem bombetes led, amb colors freds i que ubiquem focus i punts de llum concrets per destacar espais o zones concretes. D’altra banda, si l’habitatge no té finestres a l’exterior o té poques.

Aquests són els consells dels nostres assessors immobiliari per treure el màxim partit i rendiment a un pis de lloguer petit , segueix-i aconseguiràs llogar ràpid i segur.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − twelve =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.