Com augmentar el valor d’un habitatge per llogar

Quan decideixes llogar un habitatge, un dels punts que has de tenir en compte és el preu de la renda mensual. Com saps, quan vas a decidir el cost de l’arrendament no t’has de basar en qüestions personals, ja que has de tenir en compte l’oferta i la demanda de la zona on està ubicat l’immoble. Però si vols treure-li una major rendibilitat, abans de pensar en reformes, pots aplicar diferents accions per augmentar el valor de l’habitatge. No saps com? Nosaltres te les expliquem.

augmentar el valor d'un habitatge per llogar

Atenció amb l’espai

Si vols millorar l’aspecte de la teva propietat i que els possibles llogaters s’enamorin del teu habitatge, presta atenció als espais. Per exemple, si canvies la ubicació dels mobles al lloc adequat podràs guanyar més amplitud a les habitacions del teu habitatge. A més, en la majoria dels immobles solen quedar llocs buits que els pots completar creant espais d’emmagatzematge.

La cuina i els banys, importantíssims

Quan un potencial arrendatari visiti casa teva, prestarà molta atenció a l’estat de la cuina i els banys de l’immoble. Per això, abans de posar l’anunci, revisa en quina situació es troben aquestes estances, i en el cas que estiguin desfasades, canvia els electrodomèstics, rajoles, sanitaris i mobiliari.

Vigila els desperfectes

Com és normal, amb el pas dels anys i amb l’ús de l’immoble van apareixent desperfectes. Així que, per augmentar el valor d’un habitatge de lloguer presta atenció a l’estat dels sòls, a les esquerdes i l’estat de les finestres. D’aquesta manera, podràs reparar aquells elements que estan en mal estat i així milloraràs l’aspecte del teu habitatge, i aconseguiràs treure-li una major rendibilitat ja que més inquilins estaran interessats per ell.

Renova el mobiliari

Un habitatge que compta amb mobles de fa diverses dècades i en què no s’han pintat les parets des de fa anys, perd valor. Si tu estàs en aquest cas, pots donar-li un rentat de cara a l’immoble canviant el color de les parets amb tons neutres. A més, pots moblar l’habitatge amb elements funcionals que tinguin espai per a l’emmagatzematge i estiguin adaptats a les tendències actuals. Per a això, pots anar a una gran superfície i moblar casa teva a un preu molt econòmic.

Millora la il·luminació

Si un immoble compta amb una il·luminació adequada serà més acollidor. Per augmentar el valor d’un habitatge revisa on estan ubicats els punts de llum. D’aquesta manera, l’aspecte del teu habitatge canviarà i el nombre de possibles llogaters augmentarà.

Se t’ocorren altres aspectes per augmentar el valor d’un habitatge? Explica’ns.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.