Com decorar la paret del teu pis de lloguer

Pintura, estucat, paper o vinils ¿encara segueixes dubtant de com decorar la paret del teu pis de lloguer? Analitzem totes les tendències en decoració de parets i interiors i t’expliquem que és el més “IN” per casa teva.

Digues com vesteixen les parets del teu pis de lloguer i et diré com ets. Aquesta afirmació en decoració ho diu tot, i és que cada un tenim un gust molt personal, n’hi ha que som més minimalistes, altres amants del color i després hi ha els clàssics. Avui analitzem totes les tendències per donar el toc que el teu pis necessita explicant com decorar la paret del teu pis de lloguer.

Els colors del lloguer

com decorar les parets

Sempre recomanem als propietaris que, a l’hora de posar un habitatge de lloguer, pintin la casa amb tonalitats neutres que ajudin els inquilins a veure el potencial de l’immoble i la seva amplitud. No obstant això, quan vam entrar com a llogaters a un immoble, moltes vegades volem que aquest s’adapti als nostres gustos i forma de ser.

Cal recordar que, si volem fer modificacions decoratives sobre l’habitatge, en aquest cas, pintar de diferents tonalitats les parets, hem d’informar a la propietat i per descomptat, a l’hora de finalitzar el contracte de lloguer, l’immoble hem de tornar-lo en les mateixes condicions i característiques en què va ser llogat, parets incloses.

Pel que fa a les tonalitats més utilitzades en pintura per decorar la paret d’un pis de lloguer, aquestes són totes les vinculades als colors terres, blancs i grisos clars.

Decora amb records

com decorar les parets

Si vols idees per decorar parets i, a més, t’encanta presumir de records, una de les últimes tendències en decoració és la de les parets amb fotografies personals. Tant si són amb la teva parella, amb els nens, la família o de viatge, l’últim és compartir amb els teus convidats el teu jo més personal.

Pots optar per la modalitat d’una corda i pinces de fusta amb els teus polaroids, també existeixen la versió més moderna i lluïda amb una tira de leds que il·luminarà els teus records. Un altre punt fort en decoració de parets és la de fer formes amb les imatges, per exemple, un cor o les inicials de la parella, pur romanticisme!

Verd que t’estimo verd

com decorar les parets

Poc o gairebé res hem parlat en els últims temps d’una moda del llunyà orient per transformar les parets. Els jardins verticals o els murs verds són d’allò més cofois per a les oficines, botigues i centres de decoració, t’atreveixes? Si vols saber com decorar la paret del teu pis de lloguer seguint la tècnica de la biofilia, o el que és el mateix, l’amor pel verd, has d’habilitar jardineres verticals sobre la paret i anar plantant fins cobrir-íntegrament, de cap a peus.

És important en aquest tipus de parets decorades que presentem molta atenció a la cura de les plantes, ja que evidentment, són éssers vius i com a tal necessiten que les reguem i parem atenció.

Quadres o vinils

com decorar les parets

Una de les opcions més clàssiques és la de decorar la paret del teu pis de lloguer amb quadres. Si optes per aquesta temàtica, recordeu que no pots fer forats a les parets per la qual cosa necessitaràs de penja fàcils per poder-los col·locar.

Pel que fa als vinils, són una opció molt neta, ja que no taquen les parets i senzills de col·locar i retirar. Si optes per no modificar el color de les parets del teu habitatge de lloguer, i col·loques un vinil, aconseguiràs cridar l’atenció de l’estança on el posis. A més, són ideals per a la decoració de parets d’habitacions infantils, ja que hi ha al mercat moltes temàtiques i als nens els encanta.

A més, no només hi ha varietat de vinils grans, n’hi ha que suposen un petit detall i que pots col·locar al costat dels endolls o en petits racons. Et quedaràs amb totes les visites!

Paper pintat

com decorar les parets

Allò antic torna a estar de moda, no ho sabies? El paper pintat és l’últim en decoració de parets d’habitatge. La seva fàcil col·locació i neteja, a més de la modernització dels dissenys, s’ha decantat a molts inquilins per utilitzar-lo. Vols saber quines són les últimes tendències? Aquí et donem totes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.