Com decorar les parets del teu pis de lloguer

Donar un aire nou al teu habitatge de lloguer, amb poc cost i de la manera més senzilla, et mostrarem les tendències més noves en la decoració de parets perquè posis a l’última teu habitatge de lloguer.

Quadres combinats

Poden ser un gran aliat si tens parets de colors clars o blanques. T’ajudaran a vestir la casa, encara que, recorda! Res de fer forats i espatllar la pintura, utilitza un dels molts sistemes que hi ha al mercat per no marcar la paret del teu pis de lloguer.

decorar les parets

Vinils

Un clàssic de com decorar les parets d’un habitatge de lloguer. N’hi ha de centenars d’estils, mides i formes i el millor és que no embruten i són molt fàcils de posar. A més, en ser adhesius, també es poden posar en mobles, per modernitzar-los  o remodelar-los i fins i tot en els electrodomèstics o a terra.

decorar les parets

Teles

Cada vegada agafen més força com a tendència de decoració. Escull un estampat que digui molt de tu i col·loca’l amb gust i fent formes per la paret. Pots acompanyar-les amb adhesius amb formes, per exemple, papallones.

Com decorar les parets

Testos

Una forma molt original de decorar les parets del teu habitatge de lloguer és penjar testos amb plantes o espècies, aconseguiràs un toc alegre, fresc i innovador. A més, les plantes purifiquen l’ambient i a l’estiu el refresquen de manera natural Tot avantatges!

decoracio de la paret

Fotos

Si ets una mica hipster o Millennial aquesta idea és per a tu. Utilitza els teus records, viatges, fotos amb la teva parella o del teu gos, el que vulguis! I penja-ho amb pinces i una corda de costat a costat de la paret del teu pis de lloguer que vols decorar.

decoracio de la paret

DIY

O com fer les teves pròpies creacions i decidir de la forma més personal, el com decorar les parets del teu habitatge de lloguer. Ja sigui una figura creada per tu, un llenç o l’última revolució en decoració, el washi tape, una tira adhesiva amb la qual podràs posar tota la teva creativitat en les teves parets.

decoracio de la paret

We love post it

Bonic, original i low cost. Fes-te amb una bona quantitat d’aquestes enganxines d’oficina tan conegudes i utilitza-les de tantes formes i models com t’agradi. Nosaltres et proposem una cortina de cors.

decoracio de la paret

I tu, com decoraries les parets del teu habitatge de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + 19 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.