Com decorar una habitació per enamorar al teu futur inquilí

En moltes ocasions les aparences ho són tot, molt més quan es tracta d’un habitatge i el teu objectiu és llogar-el més aviat possible. L’estat de l’immoble, la presentació de cada habitació i per suposat la decoració, són claus per atraure els inquilins. T’expliquem tot el que has de conèixer sobre com decorar una habitació per llogar ràpid, ja sigui de matrimoni, juvenil o infantil, pren nota!

Quan promocionem un pis de lloguer, ens cal cridar l’atenció i destacar sobre qualsevol competència, d’aquí la importància de presentar l’habitatge de la millor manera possible i seguint uns criteris estètics i decoratius que ens ajudin a assolir el nostre objectiu.

Des de l’estat de les parets, en el qual és primordial pintem o decorem amb elements com el paper pintat o els adhesius, fins al mobiliari que utilitzem i els tèxtils que vesteixen quart i llit, són importants si vols saber com decorar una habitació. A més, la il·luminació també ajudarà a jugar un paper fonamental en la presentació de l’habitatge als inquilins, ja que una correcta visualització i claredat, ofereixen sensació de llar i desig de romandre en una habitació durant el major temps possible.

Decoració d’habitacions de matrimoni

com decorar habitacions

Abans de posar-te mans a l’obra, hem de informar-nos bé sobre la decoració d’habitacions de matrimoni i fer-nos algunes preguntes que ens ajudaran i facilitaran la tasca, per exemple, què es porta? Hi ha elements bàsics per a l’habitació d’un habitatge de lloguer? Són importants els objectes decoratius?

En la decoració d’habitacions de matrimonis hi ha tantes opcions com gustos, per això és molt important, que no ens decantem per res especialment estrambòtic i sempre optem per decoracions el més neutres possibles, que es puguin adaptar fàcilment els gustos d’un tercer, en aquest cas, un inquilí.

Per atraure l’atenció, hem de tenir cura de la disposició del mobiliari, així com la neteja i presentació. Per això, hem d’estudiar prèviament on col·locar llit, còmoda o armari, vigilar el bon estat de la pintura, evitant que hi hagi humitats, esvorancs … i apostar per mobles funcionals i bàsics però que permetin emmagatzematge.

Els detalls són clau i si vols que l’estada sembli de revista anota aquest consell de com decorar una habitació, el llit i el matalàs sempre han d’estar vestits, intentant que la funda o edredó siguin el més actuals possibles i que segueixin una combinació de colors amb altres elements de l’habitació com pot ser cortines, catifes o coixins.

Decoració d’habitacions juvenils

com decorar habitacions

Quan l’habitatge que volem llogar disposa de diverses habitacions, hem de pensar com una gran opció, destinar una d’elles a un dormitori juvenil, ja que els habitatges amb més d’una habitació estan pensades per a les famílies.

Sobre com decorar una habitació juvenil i què necessitaràs, sempre és important pensar en les necessitats d’un adolescent, que van més enllà d’una simple llit. Per això, és important que disposi d’armari, escriptori i prestatges o prestatgeries on poder allotjar llibres i altres.

A més, el colorit, sense passar-se i l’originalitat compten molt a l’hora d’impressionar, per això apostes com vinils decoratius o un drap de la paret en un color destacat, faran les delícies dels inquilins més joves. Si cuides la il·luminació, llevant cortines i posant estores, que no només facilitaran tenir més lluminositat, sinó també modernitzaran l’habitació, farà que triomfis.

Decoració d’habitacions infantils

com decorar habitacions

L’arribada d’un nou membre a la família és potser una de les coses més boniques i especials per a tots. Per això, en un pis de lloguer no pot faltar una habitació adaptada al nou membre. En els últims anys ha evolucionat molt tot el relacionat amb els nadons, per això, et vam explicar com decorar habitacions infantils, seguint les últimes tendències.

El primer punt sobre el qual cal prestar atenció és el color de la paret. Els blaus o roses ja van quedar passats de moda, i guanyen terreny les tonalitats pastel i els colors terra, sempre aclarits o amb elements decoratius com vinils infantils. D’altra banda, i com a consell per economitzar en el mobiliari, al mercat ja hi ha centenars de mobles reconvertibles que permeten que tinguin diverses mesures mentre el petit de la casa creix.

Sòls encoixinats o amb catifes, petits racons per allotjar joguines i crear espais de joc i com no una il·luminació adaptada en la qual els detalls com estrelles ens ajudin a que els nostres petits agafin el son sense por, són importantíssims i t’ajudaran a atreure l’atracció d’aquells llogaters que han estat pares recentment.

Aquestes són algunes idees per preparar i decorar una habitació d’un pis de lloguer, vols alguna més? En aquesta entrada especial sobre home staging et desvetllem molts més trucs.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.