Com eliminar males olors en un pis de lloguer

Amb l’arribada de el bon temps i la calor, és comú que apareguin males olors a les cases . La manca de pluja, l’excés de temperatura, la pols i contaminació del carrer, influeixen en que aquestes coses passin. Aquí tens els trucs perquè el teu pis de lloguer sempre faci bona oloreta.

CLAUS PERQUÈ EL TEU HABITATGE FACI BONA OLOR

EL MILLOR TRUC, VENTILAR

Sempre insistim en la importància de ventilar un habitatge cada dia perquè l’aire de l’interior es renovi i alhora, evitem no només les males olors sinó també les possibles condensacions i humitats. Per ventilar bé un habitatge de lloguer, hem de fer-ho a primera hora del dia i si pot ser, a última, quan el sol comença a caure i fa menys sol i calor. Sempre hem de deixar obertes com més finestres possibles, al menys durant quinze minuts.

ELS AMBIENTADORS NO OCULTEN L’OLOR

Evita no amagar les males olors amb ambientadors o encens . Quan detectem que en el nostre pis de lloguer hi ha alguna zona que desprèn una olor desagradable el correcte és eradicar-ho de tall i no intentar ocultar-ho, en cas contrari, l’olor de l’ambientador es barrejarà amb la mala olor i la combinació serà pitjor. Per detectar d’on ve la mala olor, tanca estades i comprova quina és la que no està en bones condicions, un cop localitzat, actua. Les zones més freqüents on es localitzen les males olors en una casa són banys i cuina, provocada per canonades obstruïdes, restes de menjar ….

NETEJA INTEGRAL DE BANY

Un bany net és sinònim de bona olor, per això a més de la neteja general que fas és important que comprovis el estat de les canonades . En aquest cas, retira restes de pèl, sabó … dels desguassos i utilitza productes desembussadors perquè l’aigua filtri i no es corrompi. Una altra opció és desmuntar de tant en tant els desguassos, així podràs netejar-los i evitar que les restes es quedin impregnats.

LES HABITACIONS COM A ESPAIS ZEN

Zones de confort i descans que per tant han de suposar espais lliures d’olors . Com aconseguir-ho? Fàcil! Evita deixar roba tirada o bruta, canvia, al menys, setmanalment els tèxtils i utilitza ambientadors amb fragàncies suaus.

AFAVOREIX EL NATURAL FRONT L’ARTIFICIAL

Els ambientadors artificials estan molt bé, però contenen multitud de productes industrials que poden provocar problemes per a la salut, a més, sempre tenen una aroma impostat.

Aposta per ambientadors naturals , des de plantes aromàtiques fins encens, espelmes o millor encara ambientadors 100% naturals fets per tu (olis essencials, cítrics i teles, sabons…)

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.