Com es lloga un pis? 5 consells imprescindibles

Des de fa un temps has posat en lloguer el teu pis i no aconsegueixes trobar inquilí? No desesperis, hi ha solució. Només has de seguir aquestes pràctiques idees i no et tornaràs a preguntar “com es lloga un pis?”

Revisa l’anunci

Per trobar fàcilment a un inquilí és molt important que elaboris un bon anunci. Per a això, no t’oblidis d’especificar totes les característiques de la teva casa (nombre d’habitacions, orientació, metres quadrats, ubicació, etc.). Així mateix, també et recomanem que senyalis tots els serveis que hi ha prop de casa teva (col·legis, centres de salut, transports, etc.). A més, és fonamental que acompanyis al text de descripció del pis amb unes bones fotografies que cridin l’atenció dels demandants.

Atent al preu

Quan et preguntis “com es lloga un pis?”, has de prestar molta atenció al preu amb què ofertes l’habitatge. Per fixar el cost de la renda mensual, tingues en compte alguns factors com la localització, l’oferta i la demanda de la zona, o el nombre d’habitacions i estat del pis. Des de Lloguer Segur, t’aconsellem que no et deixis portar pels sentiments i posis un preu que es correspongui amb la realitat del mercat.

Despersonalització

Quan un possible llogater visiti casa teva ha de sentir-se com si fos seva. Perquè puguis aconseguir aquest sentiment, has d’eliminar tots els teus objectes personals de l’habitatge. Així que ja saps, guarda totes les fotos que tinguis escampades en l’immoble que vols llogar.

Manten-lo net

Encara que en aquesta casa no visqui ningú des de fa temps, no tens excusa i t’has de preocupar per mantenir-la neta. De tant en tant, treu la pols i elimina tota la brutícia. D’aquesta manera, aconseguiràs que quan els interessats la visitin, marxin amb una millor sensació. Així mateix, no utilitzis l’habitatge com si fos un traster. Si l’ofertes amb mobles, decora’l amb els bàsics.

Lloguer professional

Si vols llogar un immoble fàcilment i amb garanties, recorre a un professional immobiliari. Per exemple, en Lloguer Segur, gràcies a la feina dels nostres experts, tardem 15 dies de mitjana a trobar un llogater.

Què et semblen estàs idees? Escriu-nos!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.