COM FER PERQUÈ EL TEU PIS DE LLOGUER SEMBLI MÉS GRAN

Distribuir correctament un pis de lloguer no només ens ajudarà a tenir una vida més còmoda sinó també que llueixi millor i aprofitem al màxim l’espai. En aquesta entrada t’ensenyem a treure el màxim partit a l’habitatge i a que el teu pis llueixi més ampli i organitzat.

TRUCS D’INTERIORISTES PERQUÈ UNA CASA SEMBLI MÉS GRAN

Tot bon interiorista té els seus trucs per distribuir un pis de lloguer de la manera més òptima i alhora, aconseguir que la casa sembli de catàleg. Us desvetllem els secrets més útils i més ben guardats pels experts en decoració.

EL COLOR QUE DÓNA AMPLITUD

Neteja, ordre, puresa i amplitud. El blanc és la tonalitat ideal si volem que el nostre pis de lloguer sembli més gran , i és que, encara que per a alguns sigui un color una mica insípid i que tendeix a embrutar-se ràpid, avui dia tenim disponible al mercat centenars d’opcions que ens permeten apostar per ell. Pintures plàstiques, de fàcil neteja i amb un toc de brillantor que faran destacar cada espai de l’habitatge. L’efecte òptic que aconseguiràs serà inigualable.

Un altre truc que funciona molt bé, és el de pintar portes i armaris en les mateixes tonalitats i colors que les parets, d’aquesta manera aconseguiràs més amplada a espais tancats i passadissos.

MOBILIARI, DIMENSIONS I USOS

Moltes vegades us hem explicat la importància que té escollir bé el mobiliari d’un pis de lloguer. A més de que s’ajusti als teus gustos, és important que estigui d’acord amb la casa i que les seves dimensions no excedeixin a les habitacions per no perdre espai. Un altre aspecte que han de complir, si vols guanyar uns metres quadrats al teu pis de lloguer, és que siguin el més funcionals possible i multiusos, d’aquesta forma no hi haurà sobrecàrrega de les habitacions i el trànsit a la casa serà més àgil.

A l’hora de triar el mobiliari del teu pis de lloguer , aposta sempre per dissenys lleugers i versàtils, i pren com a premissa el menys, és més, una tendència cada vegada més en auge en estils com el nòrdic. Pel que fa a les característiques dels mobles, està demostrat que aquells de perfil baix i amb potes permeten una millor distribució de la llum i per tant ofereixen sensació de més espai.

ELEMENTS ORNAMENTALS VERTICALS

Llums, quadres o prestatgeries verticals suspeses són una gran elecció si vols fer més espaiosa la teva llar. A més, hi ha un truc comú entre tots els interioristes per ampliar les zones i és l’ús de miralls. La seva correcta col·locació i orientació, a més dels reflexos de la llum exterior, sobredimensionen les habitacions a més de ser un toc de decoració molt personal.

UNA ALTRA FORMA D’EMPRAR ELS TÈXTILS

Al contrari que als països nòrdics, en què les cortines o persianes no cobren importància, per a nosaltres és un element essencial que ens ajuda a mantenir la nostra privacitat. No obstant això, a l’hora d’escollir aquest tipus d’elements decoratius, és important que estudiem en profunditat el tipus de tela o el seu gruix , ja que són claus per permetre passar la llum i per aconseguir major amplitud al nostre pis de lloguer. Per tant, les cortines sempre de teles fines i tonalitats clares, si vols guanyar espai, aposta per estores o paravents, que s’adaptaran millor a l’espai de la finestra.

Pel que fa a les catifes, al col·locar-les i cobrir el sòl, sempre ens mengem una mica d’espai visual, el recomanable és evitar-les i deixar el sòl lliure , sense textures o colors que limitin, així vgenerem una sensació de major continuïtat i amplitud.

OPTIMITZAR ESPAIS

A l’hora de distribuir bé una habitació és important que definim cada espai i creiem zones concretes en què hi hagi espai de trànsit entre si. Per aconseguir això, a més d’un bon pla de decoració , haurem de mantenir sempre un cert ordre. L’ordre ens ajuda a crear moviment i d’aquesta manera recorrem visualment les estades, provocant un efecte òptic d’amplitud a les nostres cases.

Què et semblen els nostres consells perquè un pis de lloguer sembli més gran ? Explica’ns si tu també tens trucs, et llegim.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.