Com fer un bon anunci de lloguer?

Per promocionar un habitatge de lloguer que destaqui sobre la competència el més important és fer un bon anunci de lloguer, que sigui diferenciador, clar i cridaner. Els nostres assessors immobiliaris us expliquen com és l’anunci de lloguer perfecte.

Claus per anunciar un habitatge de lloguer

Els vells cartells de “es lloga” penjats a la finestra ja han quedat obsolets. Avui dia i segons dades de l’IX Estudi del Perfil de l’Inquilí a Espanya, els arrendaments utilitzen internet com el sistema preferit per trobar pis de lloguer.

Però on busquen els llogaters pisos de lloguer? Principalment a través dels portals immobiliaris, per això és molt important que si estàs pensant a posar el teu pis de lloguer, prenguis molt en compte aquestes plataformes digitals.

Si vols fer un bon anunci del teu pis pren en compte les recomanacions següents:

Situació de l’immoble

És fonamental. Qualsevol anunci de lloguer ha de començar aclarint la localització exacta de lhabitatge (ciutat, districte, barri…). Però a més d’aquesta informació bàsica, els arrendaments agraeixen molt que oferim informació de la zona i és que els serveis propers, el transport, els col·legis o els supermercats són dades que ajuden l’arrendament a seleccionar l’habitatge.

Característiques de l’habitatge

Tot bon anunci de lloguer ha de portar adjunta una bona descripció de lhabitatge. Per aconseguir-ho, caldrà especificar al detall les principals característiques , com ara el nombre de dormitoris, banys, metres quadrats, orientació, així com si la finca disposa de serveis comuns, terrassa, ascensor o garatge.

El preu

Es tracta d’un punt bàsic, ja que ningú no visitarà o preguntarà per l’habitatge si no es publicita amb un preu de renda. Volem posar èmfasi sobre la importància de fixar correctament el preu del lloguer , ja que aquest ajudarà que l’immoble es llogui més ràpid. Com hem assenyalat altres vegades, a l’hora de fixar el preu de lloguer d’un habitatge hem de prendre en consideració diferents factors (característiques, estat, ubicació, etc.) per ajustar-nos al mercat . Per contra, fixar un preu per sobre del que marca la mitjana farà que l’habitatge trigui més a llogar-se o es llogui per menys temps, i fixar un preu per sota de mercat suposarà la pèrdua de rendibilitat.

Les fotografies

Una imatge val més que mil paraules, per la qual cosa hem de tenir cura de l’aspecte de les fotografies que adjuntem al nostre anunci de lloguer. A l’hora de realitzar una sessió fotogràfica de l’habitatge hem de tenir cura del seu aspecte i intentar que hi hagi la llum natural més gran possible . D’altra banda, quant al tipus de fotografies que cal fer, caldrà fer un reportatge sobre tot el domicili, incloent-hi l’exterior de la finca i els serveis comuns i, per descomptat, tenir cura de la qualitat de la imatge i la seva resolució.

Mobiliari

Llogues amb mobles o sense? La majoria dels llogaters quan busca pis de lloguer té clara aquesta opció, de manera que si concretes al teu anunci si l’habitatge està o no moblat, filtraràs millor els candidats .

Mascotes

Aquest apartat és molt important, sobretot per a aquells arrendataris que tenen mascota. Normalment quan s’anuncia un pis de lloguer es ressenya indicant si s’accepten animals, si no s’accepten o es tracta d’un tema a consultar. Sigui quina sigui la teva decisió, no oblidis incloure’l a l’anunci .

Gestió de visites i contacte

En darrer lloc, en anunciar un habitatge de lloguer és important que aparegui el contacte de la propietat o de la persona/agència encarregada de la gestió del lloguer, així com un possible calendari de visites perquè els arrendaments es puguin apuntar i visitar l’immoble. És important que aquest calendari de visites sigui ampli i aborde diverses hores del dia, així t’adaptaràs a les necessitats de l’arrendament.

Lloguer Segur som experts en la gestió integral dels lloguers oferint un servei de gestió integral als nostres propietaris. Si estàs pensant en posar un habitatge de lloguer i no saps per on començar contacta’ns! Els nostres assessors immobiliaris us guiaran i s’encarreguen de tot el procés. A més, et garantim el cobrament puntual de la renda el dia 5 de cada mes mantenint la morositat al 0%. 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.