Com fer un contracte d’arrendament sense perdre el cap

En el procés de llogar, tot propietari haurà d’enfrontar en algun moment al temut document: el contracte de lloguer. Què ha de contenir? Què cal posar? En definitiva, com fer un contracte d’arrendament?

MediaHandler (81)

Drets i obligacions

El primer objectiu d’un contracte d’arrendament és plasmar per escrit els drets i obligacions de les parts del contracte. Propietari i inquilí veuran reflectides en aquest document totes les coses que els corresponen en el lloguer.

Clàusula per clàusula el contracte d’arrendament defineix terminis, processos i responsabilitats per a cadascú; tot sempre segons el que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans.

Senzillesa i claredat

A l’hora de decidir com fer un contracte d’arrendament, recorda que és fonamental que sigui comprensible, clar i concís. El contracte de lloguer no pot deixar lloc a dubtes i les interpretacions si no vols que et jugui una mala passada.

Res tan fàcil com fer un contracte d’arrendament

Redactar un document legal no és fàcil, ni molt menys. Per això, la nostra recomanació és que et posis en mans de professionals i advocats especialistes en la Llei d’Arrendaments Urbans. D’aquesta manera et garantiràs un lloguer segur i blindat contra la morositat.

Vols llogar? Posem a la teva disposició a la nostra assessoria jurídica perquè t’assessorin i resolguin dubtes sobre com fer un contracte d’arrendament. Pregunta’ns el que necessitis!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.