Com fer una barbacoa a la terrassa del teu pis de lloguer sense molestar als veïns

Estiu, temps de xarangues, terrasseta, piscineta i per descomptat, barbacoa! Unes bones brases mai poden faltar en el nostre temps d’oci, però es pot fer barbacoa a la terrassa d’un habitatge de lloguer? I si tinc veïns pot provocar conflictes? Pren nota!

barbacoa

En primer lloc, abans d’organitzar una barbacoa a la teva terrassa, consulta els estatuts de la comunitat, ja que pot existir una prohibició expressa o, si no, que aquesta, estigui prevista en el teu contracte de lloguer. Compte amb incomplir les normes, ja que t’implicaria seriosos problemes, com la resolució del lloguer. En el cas que no aparegués cap referència, pots continuar amb la teva idea original.

Com saps hi ha centenars de tipus de barbacoa. Per a aquelles d’obra, sempre et caldrà permís de la comunitat i de la propietat de l’habitatge de lloguer, per poder instal·lar-les. A més, porten implícit la sol·licitud d’autorització per part de l’ajuntament, inclòs un permís d’obra, pel que és difícil la seva instal·lació i en el cas de no complir amb tots els requisits, poden arribar a multar.

Si el que tens és una barbacoa portàtil a la teva terrassa, has de tenir cura de no ocasionar problemes als veïns. Tingues en compte, que, si vius en un terrat, fer una barbacoa a la terrassa no suposarà molèstia per als veïns, però, si el teu habitatge de lloguer és un baix amb pati, o un adossat, ahumarás als pisos superiors o als del costat. Abans de res, és importantíssim tenir una bona convivència amb els veïns, de manera que intenta evitar molestar o dur a terme a la teva terrassa activitats que puguin ser incòmodes o perilloses.

Si com a tradició estiuenca t’agrada la barbacoa més que al Georgie Dann, tranquil, que avui en dia tot està inventant i podràs gaudir-la en la terrassa del teu habitatge de lloguer, sense molestar els veïns amb els fums. Per als gustosos del xoriço parrillero i les salsitxes a la brasa, hi ha barbacoes de terrassa lliures de fum i per a interior, una alternativa perfecta per gaudir el doble al teu habitatge.

Et sorgeixen dubtes? Pregunta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.