Com funciona Lloguer Segur?

Segurament molts ja gaudiu d’un lloguer segur i coneixeu a la perfecció la nostra manera de treballar. No obstant això, som conscients que hi ha molts pisos que estan llogats de manera que els propietaris no tenen protecció. Altres vegades, algunes persones tenen pisos buits i no compten amb prou informació per treure-li el màxim profit i rendibilitat. Per aquest mateix motiu, ens agradaria dedicar un post especial a explicar com funciona Lloguer Segur i com pots confiar al màxim en una empresa destinada a la protecció de propietaris. No t’ho perdis!

PRIMERS PASSOS

Per arribar a tenir un lloguer segur el primer que has de fer és comptar amb un expert del sector immobiliari que t’ajudi. Lloguer Segur té com a màxima protegir el propietari i, per això, posa a la seva disposició tots els seus esforços perquè l’arrendador tregui el màxim partit al seu habitatge i gaudeixi de la seguretat i la tranquil·litat que li proporcionem. En resum, Lloguer Segur t’ofereix aquests avantatges:

  • Garantia de cobrament puntual de la renda el dia 5 de cada mes, sempre.
  • Fem servir una taxa de morositat del 0%.
  • Podràs mantenir-te totalment anònim davant dels teus llogaters.
  • Ens encarreguem de qualsevol avaria o incidència que sorgeixi al teu immoble.
  • Garantia de relloguer durant el primer any de contracte.

Però el nostre servei no només convé als propietaris, sinó que de cara als llogaters també ofereix:

  • Habitatges a punt per ser habitats, pots entrar a viure des del minut 1.
  • Fes la teva visita virtual a qualsevol hora, des de qualsevol lloc.
  • Crea ràpidament alertades per estar informat dels pisos que s’adapten a la teva mida.
  • Podràs operar digitalment per a tots els tràmits abans i durant el contracte d’arrendament.
  • Amb Lloguer Segur estalviaràs despeses innecessàries i evites avals bancaris.

VALORACIÓ DE L’IMMOBLE

Un cop contactes amb Lloguer Segur, el següent pas és que un assessor especialitzat a la teva zona visiti amb tu l’immoble. En aquesta visita us oferirà una anàlisi de mercat i una orientació personalitzada enfocada al lloguer.

Durant aquesta primera reunió, el professional de l’empresa us explicarà detalladament tot el procés necessari i quines són les condicions i requisits (tant per a l’arrendador com per a l’arrendatari). D’aquesta manera, podràs entendre de forma senzilla com funciona Lloguer Segur.

INQUILÍ PERFECTE

El secret d’un lloguer segur és, en definitiva, tenir un llogater perfecte. És per això que posem tot el nostre afany a trobar per al teu habitatge un llogater fiable, solvent i responsable. Gràcies a la realització d’una completa i exhaustiva anàlisi de solvència i viabilitat, podem conèixer la situació económicolaboral dels candidats a inquilí, així com els seus antecedents en altres pisos i si ha tingut problemes de morositat. Aquells que no siguin adequats, es descarten immediatament.

PROTECCIÓ A PROPIETARIS

Lloguer Segur és la primera empresa privada especialitzada en la protecció a propietaris. Què significa això? Doncs tots els nostres propietaris tenen garantit el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. A més, durant tota la vigència del contracte d’arrendament, t’acompanyarem i assessorarem, en qualsevol cas i en allò que necessitis.

GESTIÓ INTEGRAL

Finalment, i de manera opcional, oferim als propietaris l’oportunitat exclusiva que l’empresa s’encarregui de tot allò referent al lloguer per tu. Entre aquestes funcions, destaquen el canvi en la titularitat de subministraments, incidències, reparacions, entre d’altres. Treballem per tu i per a tu. Així ens encarreguem de simplificar la part més completa del lloguer: les incidències. A més, mitjançant la nostra plataforma de comunicació interna podràs contactar amb el teu llogater mantenint l’anonimat i supervisar l’estat de les incidències.

ALTRES GARANTIES

A més d’això, Alquiler Seguro cobreix diferents garanties que aporten seguretat al propietari. Entre elles destaquen la garantia de relloguer i la garantia de desnonament. D’una banda, pel que fa a la garantia de relloguer, si el contracte d’arrendament s’ha interromput per qualsevol motiu, Alquiler Seguro ofereix al propietari, de manera totalment voluntària, la possibilitat de trobar uns nous llogaters ràpidament.

D’altra banda, la garantia de desnonament implica que, si un llogater no paga la seva renda, el propietari no es preocuparà pels tràmits i processos per efectuar el desnonament. Lloguer Segur compta amb un índex de morositat del 0%, per això, si es produeix un impagament, nosaltres ens encarreguem d’això i lliuraríem a l’arrendador les claus del pis gairebé sense causar molèsties i de forma ràpida.

HONORARIS QUE PERCEBEN LLOGUER SEGUR EN CONCEPTE DE GESTIÓ INTEGRAL DEL LLOGUER

Lloguer Segur compta amb una sèrie d’honoraris a tenir en compte per contractar i gaudir de les garanties que oferim. Per tots aquests serveis, els honoraris són:

  • D’una banda, una mensualitat de renda (més l’IVA) al moment de la signatura del contracte.
  • D’altra banda, una quantitat fixa mensual del 5% (més IVA) de la renda vigent, a detreure’n.

CONTACTE

Si et decideixes a llogar el teu habitatge i ja t’has decidit per un Lloguer Segur per comptar amb una protecció íntegra de l’immoble i teva, com a propietari, només has de saber on trobar-nos. A l’apartat Oficines de la nostra pàgina web podràs trobar quina és l’oficina més propera. A més, pots contactar amb nosaltres mitjançant correu electrònic ( info@alquilerseguro.es ) o via telefònica (902 375 777). A més, podeu omplir el formulari de contacte de la pàgina.

Si segueixes tenint algun dubte o consulta, no ho dubtis i pregunta’ns. T’informarem i ajudarem en tot allò que puguem perquè gaudeixis d’un lloguer 100% segur. Ens veiem aviat!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve + 13 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.