Com gestionar un pis de lloguer després d’una separació o divorci

Una separació o divorci és una situació complexa, però és que si a sobre cal gestionar un pis de lloguer pel mig, la cosa es complica una mica més. Què passa quan una parella viu de lloguer i decideix separar-se? Molta atenció, perquè avui us donem solucions.

separació pis de lloguer

El contracte

La clau de tot està en com es va gestionar el pis de lloguer en el seu dia. Van signar el contracte de lloguer les dues parts de la parella? O només una? Si el cas és que només un va signar el contracte i l’altre és el que vol continuar al pis, sempre que es comuniqui al propietari del pis de lloguer podria fer-ho si se li mostra la resolució judicial per separació.

Si tots dos cònjuges van signar el contracte, el més probable és que després de la separació un dels dos vulgui deixar el que era el seu niuet d’amor. En aquest cas cal comunicar al propietari la situació i fer un annex al contracte per suprimir la part que ho desitgi.

Perjudici del propietari

Recorda que el teu propietari no ha de veure’s afectat per les teves relacions amoroses. Encara amb la sentència de divorci a la mà recorda que has de seguir complint com a inquilí fins al final i amb totes les obligacions que això comporta.

Si tots dos cònjuges abandoneu el pis haureu de complir en temps i forma els terminis, en cas contrari el propietari podrà reclamar les quantitats corresponents a la fiança i fins i tot estarà en dret de reclamar els mesos restants fins a la finalització legal del contracte.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 9 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.