Com il·luminar el pis per llogar ràpid

Cada dia que passa la llum puja i tots volem evitar portar-nos un desengany en la factura. Encara que us recomanem, per tenir un control del consum elèctric i la tranquil·litat dels rebuts, contractar una tarifa plana, sempre és aconsellable, dur a terme una sèrie de consells a l’hora d’il·luminar que permeti estalviar, consumir menys energia i per descomptat, ser menys perjudicial amb el medi ambient.

Consells per il·luminar, estalvia i llogar el teu pis

-Consum responsable

Quan es vol llogar un immoble, sempre es veu tot més clar quan hi ha lluminositat en l’ambient, però no cal que per a això, estiguin tots els llums encesos. Si el pis que vols llogar té llum natural, obre finestres i cortines i tira del millor recurs que ens dóna la natura. Si per contra és una cosa fosca, opta per encendre estratègicament les habitacions i anar apagant els interruptors a mesura que els teus inquilins acabin la visita.

-Il·luminació localitzada

A més d’aconseguir donar un ambient vintage i de calidesa de la llar a cada espai, estalviaràs llum col·locant estratègicament llums o punts de suport que evitin que hagis de encendre tota l’habitació.

-Neutre i miralls

Els colors clars i neutres permeten que cada habitació sembli més àmplia i lluminosa, per la qual cosa pintar el teu pis de lloguer amb tons d’aquest estil et farà triomfar. Si a això ho acompanyes amb miralls, sempre en zones on la llum reflecteixi i la potenciï, caldrà consumir menys energia.

-Llums específiques

Quan vagis a comprar llums per al pis que vulguis llogar, comprova que en aquestes no hagis pantalles que impedeixin que passi la llum i més, que les bombetes sempre siguin led. Seran una mica més cares, però de seguida les rendibilitzaràs.

Segueix aquests consells i l’estalvi energètic serà una realitat en el teu pis de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.