Com llogar el meu pis ràpid? 5 regles d’or per llogar de forma ràpida i segura

Llogar el pis ràpid i de forma segura és un dels principals interessos de qualsevol propietari. Quan es lloga amb professionals, els terminis es poden reduir i molt, per exemple, amb Lloguer Segur la mitjana per llogar un immoble està en 15 dies.

stopwatch

5 claus per llogar ràpid i segur

1. Contacta amb professionals

És una de les claus per llogar el pis ràpid. Els professionals t’assessoraran i s’encarregaran de la gestió integral del lloguer: promoció de l’immoble, concertar visites, realitzar … Així no t’hauràs de preocupar de res!

2. Mantingues l’immoble en estat idoni

Un estat idoni de l’immoble és clau. Presenta el pis adequat i òptim, amb petites reformes i reparacions impresionarás als teus futurs inquilins.

3. Subministraments donats d’alta

Abans de llogar has de tenir els subministraments (aigua, llum, gas) donats d’alta i al dia. Facilitaràs i agilitzaràs el procés. No ho oblidis! Quan entre el llogater a viure, realitzar un canvi de la titularitat.

4. Selecció prèvia de l’inquilí

Per aconseguir un lloguer segur i llogar ràpid és imprescindible la selecció de l’inquilí. Lloguer Segur treballa des del seu departament de riscos, per trobar la teva inquilí perfecte. Per això, analitza la solvència i viabilitat dels candidats i com a agents homologats, consultem el Fitxer d’Inquilins Morosos (FIM) únic fitxer a Espanya que registra la morositat en els arrendaments.

5. Contractes d’acord amb la llei

El nostre departament jurídic especialista en la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) s’encarrega d’elaborar el contracte de lloguer i d’assessorar-davant de qualsevol imprevist.

Ja saps el secret per llogar el pis ràpid i de forma segura, contacta amb nosaltres 😉

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.