Com llogar el teu pis de forma segura

Quan vam prendre la decisió de posar el nostre pis en lloguer, sorgeixen centenars de pors: Em pagarà el llogater? Tindrà cura del meu pis? Com faig el contracte de lloguer?

En aquest post et donem els passos per llogar el pis de forma segura i aconseguir treure-li la major rendibilitat possible sense que t’hagis de preocupar de res.

Com llogar el meu pis, guia per a principiants

Contacta’ns

Per garantir un lloguer segur, et donem moltes vies per contactar i assessorar-te. Pots acostar-te a les nostres oficines, més de 23 repartides entre Madrid, Barcelona, ​​València, Sevilla i Alacant. Entra al nostre web o truca’ns per telèfon al 902.37.57.77

Et visitem

Un assessor de Lloguer Segur concertarà una visita amb tu per explicar-te els nostres serveis i ajudar a fixar el preu tècnic de l’immoble.

Promocionem el teu pis

Publicitem l’habitatge a través d’Muchoalquilo.com i dels principals portals immobiliaris, també ens encarreguem de realitzar una gestió eficient de les visites amb els possibles candidats.

Trobem el llogater perfecte

El nostre departament de riscos analitza la solvència i viabilitat dels candidats i com a agents homologats, per llogar el teu pis de forma segura, consultem el Fitxer d’Inquilins Morosos (FIM), per això tenim un 0% de morositat.

Elaborem el contracte de lloguer

Un cop trobat el candidat ideal, redactem el contracte de lloguer d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans i gestionem la signatura del mateix.

Gaudeix de la tranquil·itat de llogar el teu pis de forma segura

Amb el teu pis ja llogat, només et queda gaudir de la nostra garantia de cobrament ja que t’ingressarem puntualment les rendes els dies 5 de cada mes, a més, sempre que tinguis algun dubte, estem per assessorar-te.

I tu, Encara no saps com llogar el teu pis de forma segura?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.