Com llogar segur un pis en 5 passos imprescindibles

Amb els consells que us donem avui, llogar el vostre pis serà bufar i fer ampolles, anem a veure-ho!

llogar un pis

Prendre la decisió

El primer pas i més important és voler llogar, estar convençut. Recorda que si tens buit el teu pis de lloguer es deteriorarà i estaràs perdent diners. Llogar a l’actualitat ofereix una rendibilitat d’un 5%, molt superior als dipòsits i plans d’inversió. No trobaràs una altra solució tan bona com llogar un pis.

Preparar

Per continuar en els nostres consells sobre com llogar un pis, és necessari que preparis el teu pis. Revisa que no hi hagi cap desperfecte i si en detectes qualsevol, arregla-ho. A més, és recomanable una mà de pintura nova i, per descomptat, fes una bona neteja general. Amb tot això, començarà a estar llest.

Fixar el preu tècnic

El teu pis de lloguer ja està preparat, però ara ve la part complicada, com llogar-lo? És a dir, quin preu posar-li? Per poder fixar el que nosaltres anomenem com a preu tècnic, aquell que creua entre l’oferta i la demanda, cal conèixer el mercat. Saber com lloga la competència serà imprescindible.

Promoció

Per llogar un pis hauràs de donar-lo a conèixer. Entrem en la fase de promoció. Ara que ho tens ben net i ordenat fes unes fotos ben xules i vistoses de totes les estances, prepara un bon text explicatiu i mou l’anunci en els principals portals immobiliaris. El telèfon et farà fora fum, comença a ensenyar la vivenda a nous inquilins i aviat tindràs al definitiu

Tot legal

Últim pas i més important, per poder tenir un lloguer segur és molt important que tot sigui segons el que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans. Res de clàusules abusives, ni d’expressions que puguin portar a confusió.

Com llogar un pis? Fàcil, confia en professionals com Lloguer Segur.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.